Nume familie & Prenume:Parainu Mircea Mihai
Varsta: 16 ani
Rank dorit dintre Moderatori,Helperi: Helper
De ce vrei sa fi Moderator sau Helper:Pur si simplu, e placerea mea.Vreau sa ajut si forumul dar nu asa mult ca dorinta de a "urca o treapta" mai sus.[Nu vreau sa mint ca 99.9% din cei care au zis ca isi doresc neaparat sa ajute forumul doar ca sa devinda moderatori]
Ce te insipira forum-ul acesta?:Nu stiu, e ceva special in el, ca si cum as vorbi cu cineva pe strada, nu sunt foarte foarte stricti moderatori si chiar poti purta o discutie cu ei
Descriere despre tine:Sunt un pusti simplu, cu pasiuni obijnuite marea majoritate, ca pc-ul,skateboarding,snowboarding,gatitul[da chiar imi place sa gatesc] si multe altele care nu sunt chiar asa obijnuite, cum ar fi php,html,bbcode etc. astea pentru mine sunt o pasiune nu un limbaj.
Pe ce forum ai mai avut rank si ce rank?:Am fost inca sunt si voi fi pe Filelist [nickname=CR7], am fost pe darktorrent administrator, am fost pe bitsense.org moderator junior.
Daca se poate, si sa presupunem prin absurd, daca eu as primi rank-ul de Helper, as putea face o cerere mai apoi pentru postul de moderator ?
Edit. Am facut aceasta cerere si pe prima pagina a forumului insa atunci eram mai recent pe aici, si acum m-am decis sa o refac, poate POATE cine stie vom fi colegi.
Toate cele bune. Sloyd.