Am vazut topicul lui SweetAlex iar eu am cautat pe site-uri noile hackuri, si am decis sa fac un UPDATE la hackuri .
Bun incep asa , ca sa va mearga toate hackurile descarcati de aici HSHIELD ca sa nu va dea afara cand intrati in injector si dupa in HACK.
Descarcati de aici HSHIELD
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ce hackuri nu v-am pus ?
-DMG Hack - NU merge pe .ro pt. ca,cand inlocuiesti fisierele si intri in starter nu merge.. trb sa faceti update
-[ MERGE CU INJECTORU,cititi jos ]
Ce hackuri v-am pus?
TOATE ce a pus SweetAlex dar UPDATE la zii. si ce nu am pus il injectati cu injectorul dll-ul multihack.dll si aveti toate hackurile ce a pus SweetAlex
Hackuri puse
-DropHack [ update de azi ]
-M2Fish [ editia de Ianuarie ]
-Metin2 Levelbot
-ReadBookHack
-Starter
-Si dll-ul multihack.dll cu toate restul hackurile noi
Dll-ul include [ Toate hackurile puse de Alex ]
Descarcati de aici toate
Sper ca v-a placut tot ce am postat si succes cu hackurile va voi tine la curent cu ce e nou .
PS: Va rog sa folositi ca browser OPERA FIREFOX este foarte slab .. zic eu .. PENTRU O FUNCTIONARE MAI BUNA .
Bun incep asa , ca sa va mearga toate hackurile descarcati de aici HSHIELD ca sa nu va dea afara cand intrati in injector si dupa in HACK.
Descarcati de aici HSHIELD
Ce hackuri nu v-am pus ?
-DMG Hack - NU merge pe .ro pt. ca,cand inlocuiesti fisierele si intri in starter nu merge.. trb sa faceti update
-[ MERGE CU INJECTORU,cititi jos ]
Ce hackuri v-am pus?
TOATE ce a pus SweetAlex dar UPDATE la zii. si ce nu am pus il injectati cu injectorul dll-ul multihack.dll si aveti toate hackurile ce a pus SweetAlex
Hackuri puse
-DropHack [ update de azi ]
-M2Fish [ editia de Ianuarie ]
-Metin2 Levelbot
-ReadBookHack
-Starter
-Si dll-ul multihack.dll cu toate restul hackurile noi
Dll-ul include [ Toate hackurile puse de Alex ]
Descarcati de aici toate
Sper ca v-a placut tot ce am postat si succes cu hackurile va voi tine la curent cu ce e nou .
PS: Va rog sa folositi ca browser OPERA FIREFOX este foarte slab .. zic eu .. PENTRU O FUNCTIONARE MAI BUNA .