Care stie niste "SMECHERII" de facut iteme pe ro??? ORICE SMECHERIE E BINE VENITA !!
I Help You! , You Help Me !
DeathRepper a scris:Scz nam specificat care:)) Acel hack cu "Yang"
Ai luat mister din mila copile:)..Ce faci,ce viitor ai? Ai nervi asa mari din cauza la metin2? Lasate frate..apucate de o carte..Nu stiu ce sa zic de varsta ta.. dupa mine e mica dar probabil e mai mare la cum vorbesti si la ce nervi ai.. mai ales ca ai tote ka****aturile in pc pline de virusi,tu nu ai antivirus dar folosesti site-ul acela cu virustotal,credema ala nu depisteaza calumea virusii.!Daca tot esti asa de disperat de hackuri incat esti disponibil sa platesti atunci dute si iati anitivurs la 20 -10 euro cum am facut eu ,de calitate antivirusu si poate-l gasesti si pe net dar nah.. fa ce vrei eu ti-am dat un sfat bun.EnglishMan a scris:Care stie niste "SMECHERII" de facut iteme pe ro??? ORICE SMECHERIE E BINE VENITA !!
Prietene esti de 2 zile aici si deja esti a tot puternic pe aici ? Asa te vezi tu ?celtos14 a scris:Ai luat mister din mila copile:)..Ce faci,ce viitor ai? Ai nervi asa mari din cauza la metin2? Lasate frate..apucate de o carte..Nu stiu ce sa zic de varsta ta.. dupa mine e mica dar probabil e mai mare la cum vorbesti si la ce nervi ai.. mai ales ca ai tote ka****aturile in pc pline de virusi,tu nu ai antivirus dar folosesti site-ul acela cu virustotal,credema ala nu depisteaza calumea virusii.!Daca tot esti asa de disperat de hackuri incat esti disponibil sa platesti atunci dute si iati anitivurs la 20 -10 euro cum am facut eu ,de calitate antivirusu si poate-l gasesti si pe net dar nah.. fa ce vrei eu ti-am dat un sfat bun.EnglishMan a scris:Care stie niste "SMECHERII" de facut iteme pe ro??? ORICE SMECHERIE E BINE VENITA !!