Ok recunosc,poate am exagerat....gen putin pentru manifestarile mele.....mmm,hai sa zicem relativ vulgare pentru ca totusi am realizat si eu ca nu aveam respect fata.....de nimeni pentru problemele mele homofobice si rasiste,imi pierd timpul acum pentru ca stiu atunci cand gresesc si imi pot asuma niste responsabilitati si nu fug de ele cand ma includ in special pe mine (fata de alte persoane care multi cred ca stiti la cine ma refer care i-au distrus psihic pe utilizatori si prin manifestarile sale distructive fata de forum).
1. NU!!am facut acest post pentru a cere scuze pentru ce am scris sau pe cine am insultat pentru ca acele "victime" nu meritau pic de respect din partea mea din motive personale
2. Nu am nici o intentie de a "pupa in fund" pe cineva pentru nu a mai fi banat sau din alte motive
3. Nu,sub nici o forma nu voi cere iertare celor care au avut de a face cu mine
4. Ceasul forumului arata acum ca e 10 : 25 pm(22:25 pentru primate,nu ma pot abtine) cand defapt e 11:35 pm (23:35)
Cam atat aveam de spus in cele 6 minute (care le puteam folosi in scopuri malefice cica) petrecute scriind.....asta
1. NU!!am facut acest post pentru a cere scuze pentru ce am scris sau pe cine am insultat pentru ca acele "victime" nu meritau pic de respect din partea mea din motive personale
2. Nu am nici o intentie de a "pupa in fund" pe cineva pentru nu a mai fi banat sau din alte motive
3. Nu,sub nici o forma nu voi cere iertare celor care au avut de a face cu mine
4. Ceasul forumului arata acum ca e 10 : 25 pm(22:25 pentru primate,nu ma pot abtine) cand defapt e 11:35 pm (23:35)
Cam atat aveam de spus in cele 6 minute (care le puteam folosi in scopuri malefice cica) petrecute scriind.....asta