Fara resentimente din partea staff-ului
In FlyMultiToolZ - FarmBot, Interactive Radar, AutoPickUp, LevelBot scris de: Mitraliera  Dum Oct 27, 2024 2:00 am

In Download - Counter-Strike 1.6 2024 scris de: Al3x112  Mar Iul 02, 2024 9:30 pm

In [Parteneriat] WorldCs.Ro scris de: Al3x112  Dum Iun 09, 2024 2:48 pm

In [PROMO] WorldCs.Ro Romania 2024 scris de: Al3x112  Dum Iun 09, 2024 2:47 pm

In [RELEASE] Mobware - GF scris de: Volibear2000  Mier Mai 08, 2024 1:39 pm

In CSRomania.Boards.Net scris de: ViceSTG  Mier Ian 31, 2024 1:08 pm

In FISHBOT METIN2ALASKA scris de: ExEquTeR  Mier Ian 17, 2024 7:08 pm

bing021 (2269)
Fara resentimente din partea staff-ului Vote_lcapFara resentimente din partea staff-ului Voting_barFara resentimente din partea staff-ului Vote_rcap 
nDyc3 (1392)
Fara resentimente din partea staff-ului Vote_lcapFara resentimente din partea staff-ului Voting_barFara resentimente din partea staff-ului Vote_rcap 
Luzifer (1348)
Calin741 (1211)
PsycloneNine (644)
SoM3BoDy (533)
[<cYbEr^BoY>] (444)
DaaRa (440)
dNd (420)
EliteNMC1337 (331)

1Fara resentimente din partea staff-ului Empty Fara resentimente din partea staff-ului Mar Apr 03, 2012 11:42 pm

Lukas94

Lukas94
Membru
Membru
Înregistrat din : 03/04/2012
Ok recunosc,poate am exagerat....gen putin pentru manifestarile mele.....mmm,hai sa zicem relativ vulgare pentru ca totusi am realizat si eu ca nu aveam respect fata.....de nimeni pentru problemele mele homofobice si rasiste,imi pierd timpul acum pentru ca stiu atunci cand gresesc si imi pot asuma niste responsabilitati si nu fug de ele cand ma includ in special pe mine (fata de alte persoane care multi cred ca stiti la cine ma refer care i-au distrus psihic pe utilizatori si prin manifestarile sale distructive fata de forum).

1. NU!!am facut acest post pentru a cere scuze pentru ce am scris sau pe cine am insultat pentru ca acele "victime" nu meritau pic de respect din partea mea din motive personale

2. Nu am nici o intentie de a "pupa in fund" pe cineva pentru nu a mai fi banat sau din alte motive

3. Nu,sub nici o forma nu voi cere iertare celor care au avut de a face cu mine

4. Ceasul forumului arata acum ca e 10 : 25 pm(22:25 pentru primate,nu ma pot abtine) cand defapt e 11:35 pm (23:35)

Cam atat aveam de spus in cele 6 minute (care le puteam folosi in scopuri malefice cica) petrecute scriind.....asta

Calin741

Calin741
Membru
Membru
Data nasterii : 19/02/1998
Vârstă : 26
Localizare : Cluj-napoca ROMANIA
Joburi/Distractii : DETOATE
Stare de spirit : FoarteBuna
Înregistrat din : 11/09/2011
Sincer sa fiu nu stiu ce doresti sa specifici
Am cutit de 4 ori dar tot nu imi dau seama
Ai injurat pe cineva sau ce doresti sa specifici ?

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
https://metin2rohacks.catsboard.com/

assassinul2007

Membru
Membru
Înregistrat din : 26/06/2011
Exlica mai clar ca nu am inteles chiar nimic...

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]