Multi hack si fishbot
In FlyMultiToolZ - FarmBot, Interactive Radar, AutoPickUp, LevelBot scris de: Mitraliera  Dum Oct 27, 2024 2:00 am

In Download - Counter-Strike 1.6 2024 scris de: Al3x112  Mar Iul 02, 2024 9:30 pm

In [Parteneriat] WorldCs.Ro scris de: Al3x112  Dum Iun 09, 2024 2:48 pm

In [PROMO] WorldCs.Ro Romania 2024 scris de: Al3x112  Dum Iun 09, 2024 2:47 pm

In [RELEASE] Mobware - GF scris de: Volibear2000  Mier Mai 08, 2024 1:39 pm

In CSRomania.Boards.Net scris de: ViceSTG  Mier Ian 31, 2024 1:08 pm

In FISHBOT METIN2ALASKA scris de: ExEquTeR  Mier Ian 17, 2024 7:08 pm

bing021 (2269)
Multi hack si fishbot Vote_lcapMulti hack si fishbot Voting_barMulti hack si fishbot Vote_rcap 
nDyc3 (1392)
Multi hack si fishbot Vote_lcapMulti hack si fishbot Voting_barMulti hack si fishbot Vote_rcap 
Luzifer (1348)
Calin741 (1211)
PsycloneNine (644)
SoM3BoDy (533)
[<cYbEr^BoY>] (444)
DaaRa (440)
dNd (420)
EliteNMC1337 (331)

1Multi hack si fishbot Empty Multi hack si fishbot Mar Apr 17, 2012 7:19 pm

METINISTU

Membru
Membru
Înregistrat din : 02/12/2011
Salut tuturor.
Nu vreau sa o lungesc asa ca pe scurt:
Am folosit d epe acest site Fishbot-ul de la Alex si SURPRIZA ma trezesc peste cateva zile dimineata cu parola de la id schimbata,conturile toate cu alta parola si nu pot sa caracterizez acea persoana decat prin cuvantul "DISTRUS".
Am facut acest topic deoarece vreau sa fac apel la cel care mi-a luat id-ul ultramarin96 daca se poate macar sami dea id-urile prietenilor mei si ii multumesc deoarece astfel datorita dezamagirii fata de o persoana necunoscuta am decis sa ma las de metin2.
Concluzie:Sper ca cel ce mi-a spart contu sa primeasca inzecit inapoi si in plus----_|_ celui care se bucura de cele 60 de soul stones si iteme in valoare de 1,7kkk.

2Multi hack si fishbot Empty Re: Multi hack si fishbot Mar Apr 17, 2012 8:07 pm

Luzifer

Luzifer
Membru
Membru
Data nasterii : 21/04/1995
Vârstă : 29
Localizare : DeutschlandxD
Joburi/Distractii : Rap,Html,VB,
Înregistrat din : 08/04/2012
=))) esti ***** k o *** cum sa iti sparga ma boule id-ul unde te crezi la Pentagon esti tu vita si le zici la asa zisele fete si marimea la ciorapi Laughing lool asta e buna si sa **** **** k e privat ma boule=)) tu nu ai itemele care nu le ai pe privat le am o pe ro=))

3Multi hack si fishbot Empty Re: Multi hack si fishbot Mier Apr 18, 2012 1:01 pm

METINISTU

Membru
Membru
Înregistrat din : 02/12/2011
Amice dupa cum vorbesti nu esti altceva decat un copilas disperat dupa atentie.
Nu am spus nimanui parolele in viata mea deci au fost luate cu keylogger cand ma logam pe mess sau yahoo.
Eu vorbesc despre metin2.uk si am reusit sa strang acea suma datorita tombolei:P
Pe scurt:Daca vi aici si injuri ca un copil fara viata nu rezolvi nimic si fac pariu ca tu esti doar un alt nerd fara iubita sau prieteni.

Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]