Un prieten de'al meu s'a gandit sa faca un hack pentru metin2 ro...si se pare ca ia iesit ceva super smecher si mia dat permisiunea sa'l postez pe site'uri...
Deci sa incepem cu link de download:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apoi cu un mini-tutorial prin care sa va explic cum se face cu acest hack:
Mai intai inainte de a deschide Hack'ul trebuie inchis antivirusul...pentru ca acest hack este detectat drept virus, dar stati linistit ca el nu este !
1. Cand ve'ti deschide setup'ul va va aparea urmatoare fereastra:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
!!!ATENTIE!!! Poate arata ca o eroare dar defapt nu este...este functional, multi mi'au spus ca e eroare dar cred ca nu stiu sa citeasca.
Va trebui sa asteptati aproximativ 5 minute, in acele minute se vor edita ratele insa:
!!!ATENTIE!!! in acest timp trebui sa fie lasat deschis mail'ul de confirmare de la Metin2 RO,altfel hack'ul garantat nu va functiona, deci aproximativ 5 minute va trebui sa stati cu aceasta pagina deschisa non-stop:
Apoi dupa ce a'ti rabdat 5 minute pline de emotie va va aparea aceasta fereastra:
In caz ca nu apare aceasta fereastra dupa 5 minute inseamna ca ori nu a'ti asteptat 5 minute cum trebuie ori trebuie sa da'ti un Restart la PC si apoi sa rulati din nou setup'ul!
After Update:
-Anti HackShield
-Functionabil 90% (in functie de PC)
-Drop de Aproximativ 60k la caini
-Hack'ul paote fi utilizat doar de la LEVEL 15 (mi se pare si mie o porcarie dar a fost facut anti Abuz)
Sper sa va distrati si pe Metin2 Ro cum o faceti si pe serverele private!
Mult Succes!
Deci sa incepem cu link de download:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Apoi cu un mini-tutorial prin care sa va explic cum se face cu acest hack:
Mai intai inainte de a deschide Hack'ul trebuie inchis antivirusul...pentru ca acest hack este detectat drept virus, dar stati linistit ca el nu este !
1. Cand ve'ti deschide setup'ul va va aparea urmatoare fereastra:
!!!ATENTIE!!! Poate arata ca o eroare dar defapt nu este...este functional, multi mi'au spus ca e eroare dar cred ca nu stiu sa citeasca.
Va trebui sa asteptati aproximativ 5 minute, in acele minute se vor edita ratele insa:
!!!ATENTIE!!! in acest timp trebui sa fie lasat deschis mail'ul de confirmare de la Metin2 RO,altfel hack'ul garantat nu va functiona, deci aproximativ 5 minute va trebui sa stati cu aceasta pagina deschisa non-stop:
Apoi dupa ce a'ti rabdat 5 minute pline de emotie va va aparea aceasta fereastra:
In caz ca nu apare aceasta fereastra dupa 5 minute inseamna ca ori nu a'ti asteptat 5 minute cum trebuie ori trebuie sa da'ti un Restart la PC si apoi sa rulati din nou setup'ul!
After Update:
-Anti HackShield
-Functionabil 90% (in functie de PC)
-Drop de Aproximativ 60k la caini
-Hack'ul paote fi utilizat doar de la LEVEL 15 (mi se pare si mie o porcarie dar a fost facut anti Abuz)
Sper sa va distrati si pe Metin2 Ro cum o faceti si pe serverele private!
Mult Succes!