Luzifer a scris:Eu asa am postat valorile ,nu sunt creeate de mine;).
Te-am inteles...dar sunt valorile bune pentru M2BoB...dar la hackul asta nu sunt bune pentru ca acesta are doar Delay...deci nu are fishdelay si nici botdelay...
Sa va spun secretul pescuitului cu fishbot, sunt urmatorii pasi care trebuie respectati cu strictete:
-sa nu va creati conturi de lvl 30 pentru pescuit cu nume de genul "sdfhjbwsdfi" sau "aaaaabbbbb", puneti un nume care sa insemne ceva si care sa nu atraga atentia, iar genul caracterului sa fie masculin, deci nu va faceti femei pentru a nu primi PM de la copii in calduri, riscati sa fiti deranjati degeaba...cat mai putin deranj din partea altor jucatori cu atat mai bine.
-caracterul folosit pe fishbot trebuie sa fie imbracat, ma refer sa ii cumparati doar o armura +0 de la shop pentru ca multi jucatori care folosesc fishbot au caracterele goale fara armura si asta e o greseala pentru ca se observa...motivul pentru care sunt goale e ca sunt pregatiti sa ia ban deoarece folosesc fishbot si risca sa piarda itemele...in concluzie 3k dati pe o armura+0 te pot salva de la ban.
-nu trebuie sa stai mai mult de 3 ore pe zi cu fishbotul.
-nu trebuie sa iti cresti undita mai mult de +2 si cel mai bine e sa folositi delay 2750 pentru undita+2 si 2800 pentru undita+1.
-trebuie sa pescuiti doar in zonele de maxima populatie la pescarii din map 1 toate regatele...de exemplu eu pescuiesc cu 5 caractere in Jinno la pescarul din nordul satului, exact acolo unde pescuiesc toti jucatorii, ca sa ma infiltrez printre cei fara hack (care sunt din ce in ce mai putini) si cand ma deranjeaza cineva schimb pe ch2 sau ch3 si raman in aceeasi zona.
-in fiecare zi trebuie sa schimbati locul unde pescuiti, asta insemnand ca imi mut omuletul cu cativa metri, dar tot pe acelasi mal pescuiesc, nu schimbati zona, doar locul.
-incercati sa fiti atenti la calculator ca acest hack nu ofera avertizari despre venirea GM-ului, iar daca ii setati optiunea sa va scoata cand primiti PM de la GM degeaba o faceti ca tot luati ban...cel mai bine e sa fii acolo cand GM te intreaba daca ai hack si ii raspunzi ce vrei tu ca nu vei mai lua ban...ei nu au cum sa iti verifice clientul pe care il ai in pc si nu au cum sa demonstreze ca ai fishbot.
-rezumati-va doar la scoici pentru ca sansa de a gasi perle e mica, deci profitul cel mai bun il ai din vanzarea scoicilor...la mine se dau cu 1,2kk si prind pe zi cam 20 de scoici.
-nu fiti lacomi !!! 3 ore pe zi cu oricate conturi va poate sustine pc-ul.
Asta e secretul meu si am conturi vechi de 6-7 luni si nu mi-au putut da ban pe ele...nu au avut cum pentru ca nu mi-au gasit greseli...stateam cu fishbot-ul si vorbeam cu GM-ul de langa mine ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Strategia asta merge pe orice fishbot, M2Bob, etc.