Nici eu nush sigur pe germana la semi om :-?
Cred ca halbe Menschen.
Cauta cuvantul care are in componenta Menschen.
Succes!
Cred ca halbe Menschen.
Cauta cuvantul care are in componenta Menschen.
Succes!
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
Diavol pe germana se numeste teufel.itsybitsy a scris:Lu La Multi Ani :-*!!! ora 12 in ro:))) zifer cum se zice in germana la diavol? :]] Nu dau de el nicaieri..
stardiablo a scris:Era acel switchboot in romana care avea si bypass dar nu stiam cum se foloseste dar cand am intrebat de tutorial pentru el tu, Luzifer mi-ai zis ca mai este un switch + tutorial .....[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Adevarat acest switch e mai bun ca nu trebuie bypass pentru a trece de protectie dar are un neajuns si anume... limba in germana,ma rog nu prea m-a deranjat ca il am de 2-3 ani si m-am obisnuit cu bonusurile importante dar am auzit ca switch acela + versiunea noua ar schimba de x3 mai repede si de aceea am cerut un tutorial la acel bypass
La semi-om se spune" Stark gg Halbmenschen" . Am observat ca a intrebat cineva.
Copile nu te obliga nimeni sa descarci,eu am postat si virustotal .Edy24102001 a scris:ce naiba dak postezi si tu virusi atunci nu mai iau nimik dupa site=u asta
magikwarr a scris:Am o problema la interjector by unpublished cand vreau sa caut procesul nu imi arata (Earth Metin2) am dat mii de refresh-uri dar nu imi arata procesul te rog ai o rezolvare?
Atractie a scris:Am reusit.Dar am pun un clopot de 30 in primul patrat din primul invetar si dupaia am scris niste bonusuri akolo la swtich bot simi zice ca trebuie itemu sa aive 1-5 bonusuri.Ce tre sa fac?
Lool,dupa ce ai gasit procesul clientului de metin care ruleaza dai click dreapta si apoi click pe inject new library .Jega a scris:Dupa ce ati dat click dreapta pe primul proces selectati Inject New Library,si cautati Dll-ul in pc.Screen
-Dupa ce ati gasit Dll-ul v-a aparea fereastra de la SwitchBoo
NU AM INTELES PARTE ASTA !!!1
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4