FaraoH a scris:Mie unu imi merge aiurea rau fishu asta....se opreste din senin asa
Are niste bugg-uri ,dar dupa un timp nu-ti mai face probleme din cate am auzit .
FaraoH a scris:Mie unu imi merge aiurea rau fishu asta....se opreste din senin asa
Luzifer a scris:FaraoH a scris:Mie unu imi merge aiurea rau fishu asta....se opreste din senin asa
Are niste bugg-uri ,dar dupa un timp nu-ti mai face probleme din cate am auzit .
daca te-ai fi uitat cu o pagina inapoi ai fi vazut ce a spus Luzifer acum sper ca vezi;)Luzifer a scris:RsK a scris:Luzifer a scris:Mai buna e undita+2,+3.
Daca ai fi ca tine a-si da undita aia+6(iei cv bani pe ea),si faci altele+2,+3 si bagi sa vezi.
Succes!
am aruncato pe jos pe aia +6 am alta +3 .. si prinde greu tare... ce delay sa pun?.
Uitate in lista,tre sa iti faci propriul tau delay de ex: daca valoarea este(doar un ex) 2950 tu daca vezi ca trage prea greu poti face asta:2950,2940,2930....
Succes.
sk1n a scris:mie nu imi merge... nu imi trage, doar pune momeala si mi se si opreste dupa ce trage ..
DaNNieL94 a scris:E nasol fishbotu asta nu pune momeala si nu da singur la peste [/quote
pretenas nu ai facut tu ceva bine acolo!
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. -
xSilver a scris:Ma eu cred ca e cel mai ***** fish:| prinde numai peste mic si ala odata la 30min.. in 3 H doar 2 sc0ici serios? pai cu bob rupeai ... 40-1h 2 inv fulll..
Luzifer a scris:xSilver a scris:Ma eu cred ca e cel mai ***** fish:| prinde numai peste mic si ala odata la 30min.. in 3 H doar 2 sc0ici serios? pai cu bob rupeai ... 40-1h 2 inv fulll..
Ma daca ai vre-o problema cumpara-ti bob.
De ce l-ai descarcat daca esti plin de bani incat sa cumperi bob ?