Update!
Noi link-uri de download si virustotal.
Versiune 21.03.2013.
Succes!
Noi link-uri de download si virustotal.
Versiune 21.03.2013.
Succes!
palala96 a scris:Am si eu o intrebare : De ce cand intru in metin cu hack-ul bineinteles dupa careva minute ma deconecteaza?
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. -
Eu ti-am zis ca hack-ul functioneaza ,si doresc sa aflu de unde a provenit problema poate in viitor v-a fi de ajutor cuiva cu aceasta problema:pRebecel a scris:Gata, am reusit sa-l fac. Merge foarte bine, scuzati 2x! Bafta!
Urmeaza toti pasii corect,deoarece nu ai instalat corect hack-ul .fyrez12 a scris:Luzifer nu te supara, mai functioneaza hackul, mie imi apare ceva cu Not Corectrly install mod,habar nu am ce inseamna.Multumesc
Spui prosti,acel program e pentru joc nu pentru hack. =))))))Rebecel a scris:Luzifer a scris:Rebecel a scris:Gata, am reusit sa-l fac. Merge foarte bine, scuzati 2x! Bafta!
Eu ti-am zis ca hack-ul functioneaza ,si doresc sa aflu de unde a provenit problema poate in viitor v-a fi de ajutor cuiva cu aceasta problema:p
Pentru a functiona corect acest hack trebuie downloadat acest pachet. Bafta! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In traducere inseamna:"Mai multe detali daca se poate despre acea erroare"
ToxicMan a scris:In traducere inseamna:"Mai multe detali daca se poate despre acea erroare"
gabygaby1234 a scris:MAH DA NUMI APARE SITE-U DE DOWNLOAD TRIMITEL D TE ROG PE .. MS
Orce item din itemshop nu poate fi furat,deasemenea nici numele nu dispare.CopilN00b a scris:Salut, hack-ul este bun , cel mai enervant lucru' la acest event este ca nu poti lua "oua magice" , in rest merge ok , eu il folosesc si pentru lure .
ToxicMan a scris:Orce item din itemshop nu poate fi furat,deasemenea nici numele nu dispare.CopilN00b a scris:Salut, hack-ul este bun , cel mai enervant lucru' la acest event este ca nu poti lua "oua magice" , in rest merge ok , eu il folosesc si pentru lure .
Bafta in continuare.
Vorbesc in general,adica daca vrei sa furi inel de exp de la metine din padurea rosie nu poti si nici nu dispar numele.CopilN00b a scris:ToxicMan a scris:Orce item din itemshop nu poate fi furat,deasemenea nici numele nu dispare.CopilN00b a scris:Salut, hack-ul este bun , cel mai enervant lucru' la acest event este ca nu poti lua "oua magice" , in rest merge ok , eu il folosesc si pentru lure .
Bafta in continuare.
Ba da , numele dispare la ouale magice , pe Trianguli dispar ... asa am furat cateva