Salut am de scris mult si asta o sa fac ! Sper sa nu-mi stergeti topicul deci :
Azi va voi arata cum sa faceti un server identic de Metin2 adica daca vrei sa faci bani cu un metin si iti este greu acesta scoate toate fisierele din Metin2 de exemplu United scoate toate fisierele pentru a face tu unu privat si tu doar modifici numele , si asa cu toate PRIVATELE !
Pooza
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cum il folositi ? SIMPLU !
Deschideti FileExtractor [ acesta este un injector ] si adaugati LIB
Acum pute?i adăuga pur ?i simplu fi?ierele pe care dori?i să le extrage?i .
După ce lista de fi?iere pe care dori?i să extrage?i este completă apăsa?i pur ?i simplu extras ?i fi?ierele vor fi salvate în folderul sursă.
Have FUN !
Il descarcati de aici
Link editat*
Te rog posteaza continut curat ,si virustotal.
Luzifer**
Eu zic ca , cu acest " ajutor " iti faci o comunitate il populezi si faci bani usor din comunitate !
Azi va voi arata cum sa faceti un server identic de Metin2 adica daca vrei sa faci bani cu un metin si iti este greu acesta scoate toate fisierele din Metin2 de exemplu United scoate toate fisierele pentru a face tu unu privat si tu doar modifici numele , si asa cu toate PRIVATELE !
Pooza
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Cum il folositi ? SIMPLU !
Deschideti FileExtractor [ acesta este un injector ] si adaugati LIB
Acum pute?i adăuga pur ?i simplu fi?ierele pe care dori?i să le extrage?i .
După ce lista de fi?iere pe care dori?i să extrage?i este completă apăsa?i pur ?i simplu extras ?i fi?ierele vor fi salvate în folderul sursă.
Have FUN !
Il descarcati de aici
Link editat*
Te rog posteaza continut curat ,si virustotal.
Luzifer**
Eu zic ca , cu acest " ajutor " iti faci o comunitate il populezi si faci bani usor din comunitate !