Doamneeee,ma sinucid,ahhh.stirbex2010 a scris:update pe 20 nu mai merge nmc
NU mai vezi iati ochelari,nu mai face off topic si citeste si tu mesajele ,tiam zis si la Drop Hack.
Doamneeee,ma sinucid,ahhh.stirbex2010 a scris:update pe 20 nu mai merge nmc
Am postat inaintea ta ,in acest topic!stirbex2010 a scris:pretenas mai incet cu gura am postat inainte sa-mi zici .... asa ca taci uitate la tp
Da,este chiar atat de greu de observat chiar ,am scris si cu rosu.madalincuru2 a scris:acuma il postasi?
Hai las-o balta.Mirunell a scris: Jumatate din hack nu mai functioneaza , out ! cu toate ca isi face treaba astept un update :X
Nu ai cum sa faci asa ceva;).fabyano95 a scris:imi spui luzifer cum pot face sa pot aduna lure sa pun sa zicem F1 sa apas si sa vina lurele
Luzifer a scris:Hai las-o balta.Mirunell a scris: Jumatate din hack nu mai functioneaza , out ! cu toate ca isi face treaba astept un update :X
Frate tu stii cata munca necesita un update?
Am mai zis asta,cei cu pretentii nu au decat sa isi cumpere licenta la bob(chiar nici bob nu functioneaza corect),atunci nu aveti pretentii de la un hack gratis.
Vrei perfectiune,plateste .Mirunell a scris:Luzifer a scris:Hai las-o balta.Mirunell a scris: Jumatate din hack nu mai functioneaza , out ! cu toate ca isi face treaba astept un update :X
Am mai zis asta,cei cu pretentii nu au decat sa isi cumpere licenta la bob(chiar nici bob nu functioneaza corect),atunci nu aveti pretentii de la un hack gratis.
Eu am zis ca functioneaza doar pe jmatate , in loc sa dai din gura , re-editeaza ce optiuni are hack-ul nu zi ca functioneaza si ca nu stiu ce cand jumatate nu merge ! ok ?
Luzifer a scris:Vrei perfectiune,plateste .Mirunell a scris:Luzifer a scris:
Hai las-o balta.
Eu am zis ca functioneaza doar pe jmatate , in loc sa dai din gura , re-editeaza ce optiuni are hack-ul nu zi ca functioneaza si ca nu stiu ce cand jumatate nu merge ! ok ?
Hackul este bun,merge 100%,si nu mai veni cu critici ,ca ai 2 advertismente vrei 3 sa iei ban?Mirunell a scris:Luzifer a scris:Vrei perfectiune,plateste .Mirunell a scris:
Atenti , data viitoare posteaza cum se cuvine , in fine eu tiam spus ce ai gresit , daca vrei corectezi daca nu vrei nu corectezi ori cum faci cum vrei tu
devindut a scris:Am o problema la un prieten,nu ii merge sa bifeze GM,WALL Hack,si pe Metin si am instalat si am reinstalat cu noul udpate si mie imi merge perfect!