Am fost un depedent de metin2,si m-am jukat si alte jokuri,dar a venit momentul sa-mi vand conturiile,logik,nu se merita pretul,eu cer abea 3Euro Cosmote sau Orange,e putin fata de ce se afla pe ele:
Atentie : Daca vreti sa cumparati,,Awake_RobRock mess...
Vand asha de ieftin,deoarece am nev de 3 Euro sa donez la Mt2ro,cer sezioritate.
Metin2Hammer : 14 Semi-Moduri
Metin2Lunaris : 6 conturi,am 23kkk pusi pe mai multe caractere,de acea si multe conturi,si un Mod,si iteme care mai inka 10kk
Metin2TDL : Arc Site 10 Euro,si semi-moduri
Metin2RoSpeed : Am fost al 3-lea in top,am iteme cu 6/7 fulll semi-modate,imi poate scade un sura,n-am rez magie,in rest 1/2k
Metin2TIM : Praf,dar ma unul dintre cele mai frumoase fms-uri
4 Story : E lv 46 sau 44 nu mai stiu,dar am Amura +16,topor de 34 scazut la 26 +18 si 40 g pe el,si alte lucruri care mai fak inka 20g
World of Walcraft : Cont lv 16 sau 17,dar cu 4G activi pe el
Micro Volts : cont de panarama,jukat pentru relaxare
Brawl Busters : tot +4,cont de panarama,pentru relaxare
Apollo Metin2 : Cel mai bogat jukator
Energy Metin2 : Ca mai jos,cont de 2 zile
Explosion Metin2 : Cont de 1 zi,bun totusi
Champions online : Cont bun,jukat 7 zile
[EDIT] Imi cer scuze de edit,dar cei care ati vazut topicul aku mai mult timp,era ortografie de mess,si am citit regulamentul...
Atentie : Daca vreti sa cumparati,,Awake_RobRock mess...
Vand asha de ieftin,deoarece am nev de 3 Euro sa donez la Mt2ro,cer sezioritate.
Metin2Hammer : 14 Semi-Moduri
Metin2Lunaris : 6 conturi,am 23kkk pusi pe mai multe caractere,de acea si multe conturi,si un Mod,si iteme care mai inka 10kk
Metin2TDL : Arc Site 10 Euro,si semi-moduri
Metin2RoSpeed : Am fost al 3-lea in top,am iteme cu 6/7 fulll semi-modate,imi poate scade un sura,n-am rez magie,in rest 1/2k
Metin2TIM : Praf,dar ma unul dintre cele mai frumoase fms-uri
4 Story : E lv 46 sau 44 nu mai stiu,dar am Amura +16,topor de 34 scazut la 26 +18 si 40 g pe el,si alte lucruri care mai fak inka 20g
World of Walcraft : Cont lv 16 sau 17,dar cu 4G activi pe el
Micro Volts : cont de panarama,jukat pentru relaxare
Brawl Busters : tot +4,cont de panarama,pentru relaxare
Apollo Metin2 : Cel mai bogat jukator
Energy Metin2 : Ca mai jos,cont de 2 zile
Explosion Metin2 : Cont de 1 zi,bun totusi
Champions online : Cont bun,jukat 7 zile
[EDIT] Imi cer scuze de edit,dar cei care ati vazut topicul aku mai mult timp,era ortografie de mess,si am citit regulamentul...