Castiga Monede Dragon - 2 Metode prin care poti face MD !
In FlyMultiToolZ - FarmBot, Interactive Radar, AutoPickUp, LevelBot scris de: Mitraliera  Dum Oct 27, 2024 2:00 am

In Download - Counter-Strike 1.6 2024 scris de: Al3x112  Mar Iul 02, 2024 9:30 pm

In [Parteneriat] WorldCs.Ro scris de: Al3x112  Dum Iun 09, 2024 2:48 pm

In [PROMO] WorldCs.Ro Romania 2024 scris de: Al3x112  Dum Iun 09, 2024 2:47 pm

In [RELEASE] Mobware - GF scris de: Volibear2000  Mier Mai 08, 2024 1:39 pm

In CSRomania.Boards.Net scris de: ViceSTG  Mier Ian 31, 2024 1:08 pm

In FISHBOT METIN2ALASKA scris de: ExEquTeR  Mier Ian 17, 2024 7:08 pm

bing021 (2269)
Castiga Monede Dragon - 2 Metode prin care poti face MD ! Vote_lcapCastiga Monede Dragon - 2 Metode prin care poti face MD ! Voting_barCastiga Monede Dragon - 2 Metode prin care poti face MD ! Vote_rcap 
nDyc3 (1392)
Castiga Monede Dragon - 2 Metode prin care poti face MD ! Vote_lcapCastiga Monede Dragon - 2 Metode prin care poti face MD ! Voting_barCastiga Monede Dragon - 2 Metode prin care poti face MD ! Vote_rcap 
Luzifer (1348)
Calin741 (1211)
PsycloneNine (644)
SoM3BoDy (533)
[<cYbEr^BoY>] (444)
DaaRa (440)
dNd (420)
EliteNMC1337 (331)

nDyc3

nDyc3
Administrator
Timp Online : 12s
Data nasterii : 23/02/1997
Vârstă : 27
Localizare : Islanda
Înregistrat din : 25/03/2011
Salutare,

Va voi prezenta 2 metode foarte interesante prin care puteti face bani de MD sau niste bani de buzunar. In primul rand, pentru a incasa banii aveti nevoie de un cont PayPal. Va puteti crea pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] !

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Metoda 1 - SocialBirth

Ce face mai exact metoda ?
Acest site se numeste SocialBirth
. Trebuie doar sa dai like-uri la anumite pagini de facebook, sa dai share, sa vizionezi anumite videoclip-uri pe youtube etc. 

Link de inregistrare: SocialBirth/register

Unde gasesti link-urile sa vizionezi videoclip-urile, sa dai like-uri pe facebook etc ?
Odata ce te-ai inregistrat, trebuie sa confirmi contul. Dupa ce l-ai confirmat si te-ai logat, iti va aparea putin mai jos in partea stanga un chenar mare.
Uite cam asa arata:

Am dat like la niste pagini, dar primesc Coins nu $, de ce ?
Pentru aceste actiuni tu esti rasplatit cu Coins. Apoi, trebuie sa schimbi Coins-ul in $. Intri in sectiunea "Affiliates" => "Withdraw money" => "Coins to Cash". 1000 Coins= 1$

Nu va descurajati ! Stiu ca eu putin cam mult, dar exista si un progam de afiliere. Poti primi pentru fiecare prieten adus, 0.50$. Cum recrutez prietenii si ce conditii trebuie sa am ?

Mai intai trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:
- sa ai facute minim 100 Click-uri ( le faci in 5-10 minute pe twitter, facebook, youtube, google plus )

Ce primesc de la prietenii recrutati ?
- 100 credite ( 0.10$ ) pentru fiecare utilizator recrutat
- 0.50$ pentru fiecare utilizator invitat
- 25 % din fiecare vanzare generata de utilizatorii invitati de tine

Atentie ! Vei primi aceste bonusuri doar daca tu ai facut 100 Click-uri si utilizatorul recrutat de tine a facut 101 Click-uri.

Link-ul vostru de recrutare il gasiti tot in sectiunea "Affiliates".

Metoda 2 - FanSlave

Aceasta metoda este la fel ca si prima numai ca interfata site-ului este diferita si nu sunt asa multe campanii. Trebuie doar sa dai like-uri pe facebook si/sau follow-uri pe anumite conturi de twitter.
Te poti inregistra aici: FanSlave - Register
Odata ce ai ajuns la 15 Euro poti face o cerere de plata. Exista si un sistem de recrutare, vei primi 15% bonus din castigul persoanelor recrutate de tine.

Fiti activi pe toate metodele si aduceti-va cati mai multi prieteni ! Cu cat esti mai activ si cu cat mai activi sunt prietenii adusi de tine, cu atat castigi mai multi bani/MD ! Smile
Daca aveti o nelamurire, va rog lasati un raspuns in acest topic sau trimiteti-mi un PM.

Dovezi de plata

https://metin2rohacks.catsboard.com

parinteleioan

parinteleioan
Membru
Membru
Înregistrat din : 30/12/2012
si la cati $ pot cumpara MD si cum?

nDyc3

nDyc3
Administrator
parinteleioan a scris:si la cati $ pot cumpara MD si cum?
Suma minima pentru a retrage banii este de 2$. Odata ce ai atins aceasta suma, poti retrage banii din sectiunea "Affiliates" => "Withdraw money". Acolo completezi cu datele contului tau PayPal.
Suma minima de MD-uri care poate fi achizitionata prin PayPal este de 5 Euro. 5 euro inseamna 6-7$. Deci trebuie sa ai 6-7$ pentru a comanda 55 MD. Succes

parinteleioan

parinteleioan
Membru
Membru
Înregistrat din : 30/12/2012
SweetDeath a scris:
parinteleioan a scris:si la cati $ pot cumpara MD si cum?
Suma minima pentru a retrage banii este de 2$. Odata ce ai atins aceasta suma, poti retrage banii din sectiunea "Affiliates" => "Withdraw money". Acolo completezi cu datele contului tau PayPal.
Suma minima de MD-uri care poate fi achizitionata prin PayPal este de 5 Euro. 5 euro inseamna 6-7$. Deci trebuie sa ai 6-7$ pentru a comanda 55 MD. Succes
Multumesc! :megusta :chalengeaccepted

thesloyd

thesloyd
Membru
Membru
Data nasterii : 13/05/1995
Vârstă : 29
Localizare : Dr.Tr.Severin
Înregistrat din : 26/12/2011
Foarte interesant, insa trebuie sa ai 18 ani pentru a detine un cont paypal, fiindca in general multi dintre noi avem parinti comunisti si nu sunt de acord sa ne faca un cont pe numele lor.

Big up ! Exclamation

6Castiga Monede Dragon - 2 Metode prin care poti face MD ! Empty Corect ! Mar Mar 12, 2013 7:10 am

gabiti12345

gabiti12345
Membru
Membru
Data nasterii : 13/09/1995
Localizare : Romania , ARAD
Joburi/Distractii : Metin / Cluburi
Stare de spirit : Goooll Steaua :))
Înregistrat din : 05/03/2013
Multi dintre noi avem asemenea parinti.. Very Happy
Multumim pentru prezentare.. dar Neutral cum inca multi dintre noi nu avem inca 18 ani nu o sa putem sa o folosim !Very Happy

[wow][/wow]

nDyc3

nDyc3
Administrator
PayPal poti sa detii si la 5 ani. Cand iti faci contul nu te pune sa trimiti C.I, certificat de nastere. Doar sa completezi adresa, nume etc. Nu trebuie obligatoriu sa bagi un card, poti sa folosesti contul doar pentru MD-uri sau sa cumperi de la cate magazine online care au implentat sistemul de plata PayPal.

Cei care aveti minim 14 ani si aveti un card VISA puteti sa atasati cardul la PayPal. Si asa banii castigati ii puteti trimite pe card. Cu cativa refferali activi si activitate in fiecare zi a voastra pe toate 3 site-uri, puteti face 3-4$/zi lejer. Wink

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]*[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  
*[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
* [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Salut Vizitator ,
Ai »7« mesaje postate pe Metin2Ro Hacks.
Topicuri totale: 6669 ● Posturi totale: 34396 ● Membri înregistraţi: 80362 ● Ultimul utilizator înregistrat: » remus090 «

FanHackRo

FanHackRo
Membru
Membru
Înregistrat din : 31/12/2012
Deci noi ne inregistram pe site-ul tau si tu faci bani.

nDyc3

nDyc3
Administrator
FanHackRo a scris:Deci noi ne inregistram pe site-ul tau si tu faci bani.
Da, e vreo problema ? Smile Atat timp cat eu am stat in acest topic sa va explic merit si eu ceva, nu ? Smile

LikeDown

LikeDown
Membru
Membru
Data nasterii : 22/09/1995
Localizare : Pitesti
Joburi/Distractii : Metin2
Stare de spirit : Fine:)
Înregistrat din : 25/02/2013
Bine'inteles Smile :megusta

Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul

nDyc3

nDyc3
Administrator
loooool a scris:Buna! Azi ma-m facut si eu cont am dat link la facebook au dat multi prieteni si unde vad cati coin am?
Depinde pe ce site te-ai inregistrat. Degeaba au dat prietenii tai like, eu ma refeream ca daca iti aduci prieteni activi primesti anumite beneficii ( le poti vedea la inceputul topicului ).
Daca vorbesti despre SocialBirth sau Like4Pro, coins-urile le vezi chiar in partea stanga sub logo. [/b]

kenWeLlOo

kenWeLlOo
Membru
Membru
Înregistrat din : 10/02/2013
sweet am o problema cand incerc sa imi fac un cont de paypal imi zice ca , Cardul Number nu este bun ce ar trb sa pun acolo

nDyc3

nDyc3
Administrator
kenWeLlOo a scris:sweet am o problema cand incerc sa imi fac un cont de paypal imi zice ca , Cardul Number nu este bun ce ar trb sa pun acolo
Daca ai card, trebuie sa completezi acolo datele lui. Daca nu, intra pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] logheaza-te cu contul creat si gata. Te poti baga la facut bani. Wink

nDyc3

nDyc3
Administrator
Valentin34 a scris:Sweet tu prin care metoda faci?

Toate 3.

nDyc3

nDyc3
Administrator
Uitati si o plata mai veche de la SocialBirth, a ajuns in 2-3 zile de la cerere.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]*[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]  
*[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Salut Vizitator ,
Ai »7« mesaje postate pe Metin2Ro Hacks.
Topicuri totale: 6669 ● Posturi totale: 34396 ● Membri înregistraţi: 80362 ● Ultimul utilizator înregistrat: » remus090 «

Continut sponsorizat

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]