A aparut versiunea 1.1.7.1 UPLOAD
GIRLSHARE
Virus Total :5 virusuri inofensive
GIRLSHARE
Virus Total :5 virusuri inofensive
superssp112 a scris:sigur merge?
Ai facut update la client ?alexbrici a scris:Versiunea 1.1.7.1 nu-mi merge , dupa ce dau start nu-mi intra in metin imi apare o casuta cu ???????????????????? si cu un OK mai jos , dupa ce dau OK se inchide si nu se mai intampla nimic ...
Incearca sa faci update la metin2warrock13 a scris:am o problema cine ma ajuta plz..
imi intra in metin2 ma joc 2 min si ma scoate si imi zice ,,HACK_SHIELD'' DETECTED_HACKING(cheackCode =10301)
baghiubogdan a scris:Va rog faceti ceva lati facut merge da nu are aia de atras mobi faceti ceva scoateti alta versiune calumea daca nare aia de atras mobi degeaba lati facut
virus inofensiv inseamana ca nu este keyloger si nu te afecteaza cu nimicanicuch a scris:virus inofensiv nu e detectabil.... sau nu e deloc...
baghiubogdan a scris:Mha care ma ajuta
nustiu ce are
nu apare ai de atras mobi lati facut gresit
e versiune gresita scoateti alta si bagti si aia de atras mobi va roog
baghiubogdan a scris:Salut vreau sa transmit acest mesaj celor ce creaza m2k mod
Avand an vedere ca versiunea 1.1.7.1 a fost lanasata aceasta nu este completa nu are un singur lucru si cel mai important nu are chestia de atras mobi degeaba al faceti daca nui bagati aia de atras mobi sunt sigur ca a fost din greseala aceasta eroare va rog la versiunea 1.1.8.1 sa bagati si atract mob
VA MULTUMESC.
Sa te apuci din nouDitto2013 a scris:Eu am luat bann , ce sa fac?
Trebuie sa fi in grupaalexbalan2010 a scris:Cum activez drop hack?
Item creator merge in felul urmator.alexbalan2010 a scris:si cu item creator merge sau e vrajeala? ca eu am incercat si nu merge. baga-ma la mess alex_chelsea08 sa-mi explici si mie mai multe...
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. -
Metin2RO Hacks » Prima Pagină » METIN2 » Hack-uri Metin2 » M2k Mod - Multi Bot Metin2 ( DropHack, SpamBot, LevelBot )