Schweppes a scris:merge ma ziceti sa stiu sa descarc sau nu"|
Nu cred ca iti trebuie 1000000 ore sa il descarci
In 5 min la-i descarcat, la-i instalat si afli daca functioneaza sau nu
Schweppes a scris:merge ma ziceti sa stiu sa descarc sau nu"|
1.Noi nu facem hackurile noi le postam.astec14 a scris:Hai sa iti zic ceva eu am si modul m2pl care este facut tot de kamer si cand le bag pe ambele nu mai merg unele posibilitati de la hack-ul m2pl.Te rog o rezolvare.
Pai este putin mai complicat.Pe forgoten nu merg toate hackurile.mihaihackro a scris:Nu merge mobberhack pe forgottenworld II !
Ala este de update.Daca il pui in folder si ii dai update.facebookchat a scris:Acuma e cu Gameforce live , cum faci , spunetimi va rog
Tradul din engleza in romana.cristiann98 a scris:ce face hackul? nu am inteles
Singurul hack care stiu ca functioneaza pe private 100% este m2bob.L-am testat personal pe forgoten.Dar altele nu stiu care sa mearga.Incearca si tu.vasimois a scris:L-am incercat pe ro si merge dar pe elyps si fw2 nu merge nu sti vreun hack bun de lure care sa mearga si pe elyps si fw2?
Daca folosesti 100 de manti intr-un minut isi da seama ca ai hack....Schweppes a scris:Hack-ul acesta este detectabil , adica daca e GM in jur poate sa stie ca ii hack ci nu mantii si iau ban ? Daca da, cum sa ma feresc de aceasta problema?
Foarte buna asta , bing =)))bing021 a scris:Tradul din engleza in romana.cristiann98 a scris:ce face hackul? nu am inteles
Deci daca ne gandim putin acest program face de mancare.
Linkul il gasesti in primul post!gabi250 a scris:unde e linkul de descarcare?