Cand dau pe el ma trimite pe situ lor si imi scrie asta:
You already used M2Bob. You cant get into the trial mode.
You already used M2Bob. You cant get into the trial mode.
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Trebuie sa ai ultima versiune.Mi se pare ca este 3.7.5gabitzu a scris:de cand am instalat hackul asta imi da eroarea asta: START_SERIVCE_ERROR(errorCode=204) de la HACK_SHIeLD chear daca imi reinstalez metinul ajutatima careva...
Ce probleme intampini?gabitzu a scris:sa ma ajute cineva prin teamwiever!!!!!>.....
Da sa cumperi bobul.vilsangaby a scris:Mie mi-au expirat acele 5 ore. Pot face ceva sa "pacalesc" sa mai am inca 5 sau...cateva zile?
Nu e de la brownser, e de la windows. Eu de fiecare data cand reinstalez windowsu (in fiecare saptamana) Schimb versiunea de windows. Am 2 windows-uri pe 32 si unul pe 64. De fiecare data dupa ce reinstalez windowsu imi fac cont nou si beneficiez de cele 5 ore gratisbing021 a scris:Si eu lam incercat dar nu stiu cum ca eu il mai testasem si inainte.
Prima data l-am luat cu mozila .Apoi am vrut sa il descarc de pe opera si totul bine si frumos.Dar cand sa imi intre pe site de descarcare ma bagat pe mozila daia nu a mai mers.Totusi hackul merge 100%
True!b0gd4n a scris:Nu e de la brownser, e de la windows. Eu de fiecare data cand reinstalez windowsu (in fiecare saptamana) Schimb versiunea de windows. Am 2 windows-uri pe 32 si unul pe 64. De fiecare data dupa ce reinstalez windowsu imi fac cont nou si beneficiez de cele 5 ore gratisbing021 a scris:Si eu lam incercat dar nu stiu cum ca eu il mai testasem si inainte.
Prima data l-am luat cu mozila .Apoi am vrut sa il descarc de pe opera si totul bine si frumos.Dar cand sa imi intre pe site de descarcare ma bagat pe mozila daia nu a mai mers.Totusi hackul merge 100%
Ideea e in felul urmator:
Dupa ce iti faci cont, itii descarca dai pe aia de download si iti downloadeaza o chestie cu numele contului (e o consola CMD). Consola aia citeste niste date din windows pe care le baga in paza lor de date.
Mergi la pagina : 1, 2, 3