GHID cum sa pice mai repede skoici
In FlyMultiToolZ - FarmBot, Interactive Radar, AutoPickUp, LevelBot scris de: Mitraliera  Dum Oct 27, 2024 2:00 am

In Download - Counter-Strike 1.6 2024 scris de: Al3x112  Mar Iul 02, 2024 9:30 pm

In [Parteneriat] WorldCs.Ro scris de: Al3x112  Dum Iun 09, 2024 2:48 pm

In [PROMO] WorldCs.Ro Romania 2024 scris de: Al3x112  Dum Iun 09, 2024 2:47 pm

In [RELEASE] Mobware - GF scris de: Volibear2000  Mier Mai 08, 2024 1:39 pm

In CSRomania.Boards.Net scris de: ViceSTG  Mier Ian 31, 2024 1:08 pm

In FISHBOT METIN2ALASKA scris de: ExEquTeR  Mier Ian 17, 2024 7:08 pm

bing021 (2269)
GHID cum sa pice mai repede skoici Vote_lcapGHID cum sa pice mai repede skoici Voting_barGHID cum sa pice mai repede skoici Vote_rcap 
nDyc3 (1392)
GHID cum sa pice mai repede skoici Vote_lcapGHID cum sa pice mai repede skoici Voting_barGHID cum sa pice mai repede skoici Vote_rcap 
Luzifer (1348)
Calin741 (1211)
PsycloneNine (644)
SoM3BoDy (533)
[<cYbEr^BoY>] (444)
DaaRa (440)
dNd (420)
EliteNMC1337 (331)

Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. - Afisati mesajul

2GHID cum sa pice mai repede skoici Empty Re: GHID cum sa pice mai repede skoici Vin Iul 12, 2013 9:59 am

bing021

bing021
Membru
Membru
Data nasterii : 13/02/1996
Vârstă : 28
Stare de spirit : Happy
Înregistrat din : 02/01/2013
Bobuko1123 a scris:1.Cumparam o undita+1 cu 5k [5000 yang]de la pescar [puteti avea si +4+5 nu e nici o problema e chiar mai bine]
2.Cumparam globul acela albastru de la pescar pentru a vedea ce prindem in carlig daca scrie Nu stiu ce am prins
nu va mai obositi sa trageti Razz ca nu ati prins nimik
3.Asteptam sa traga pestele  cand trage va aparea o imagine cu un peste deasuptra capului tau
4.Asteptati sa dispara imaginea cu acel peste deasuptra capului dupaceea asteptati 2-3-4 secunde  si trageti
5.Prindeti cati mai multi salai,pastrav,crap etc si nu le deschideti.
6.Le deschideti doar dupa ce nu mai pescuiti faza este sa ai in inventar cati mai multi pesti vi asa este mai sansa de a pica skoici =)) cheers 

O scoica poate sa pica din 3 pesti dar poate sa nu pice din 2 inventare de peste.
Ce ai scris tu este un tutorial cum sa pescuiesti.
Nu prea cred ca cine il citeste il va utiliza deoarece foloseste fishbotul  si face alceva in acel timp.

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]