Buna ziua as dorii sa va prezint cont-ul meu de Metin2Tim , l-am construit timp de 1 luna . Acum voi incepe : Are 3 caractere , 1 ninja de lv 80 care este caracterul mare , farmer de 65 , si un sura de 36 ! Ninja-ul este echipat cu iteme foarte bune: Neinsufletite +1 cu 12 dex 10 hh 8 otravire 4 inteligenta pietre +6 (war sura ninja) , pumnalele au si 6/7 ! Otelul este +9 cu p+6(protectiei,vitalitate,graba) , scut de 61+9(scutu vulturului) 12 dex 10 hh imun si 10 aparare corporala, accesoriile sunt urmatoarele: colier lacrima cer +9,bratara lacrima cer +9,cercei de 29 +9,c0if de 41 +8 10 hh si 15 magie! Pe farmer sunt urmatoarele iteme: accesorii cu 20% yang ( in total 60% ) aparare sageti , fms pgm 41 12 vitalitate +9 cu pietre +6,dga de war +9 p +6 !
CONTUL ESTE ECHIPAT CU CAL MILITAR! Contul are magiile pe pumnal !
Pentru mai multe detalii si informatii dati pM la adresa de email :predatorianul00@yahoo.com si aresa de Skype: predatorianul predatorianul !!!
Acesta este contul meu va astept cu pM pe Skype sau Id !!!!!
CONTUL ESTE ECHIPAT CU CAL MILITAR! Contul are magiile pe pumnal !
Pentru mai multe detalii si informatii dati pM la adresa de email :predatorianul00@yahoo.com si aresa de Skype: predatorianul predatorianul !!!
Acesta este contul meu va astept cu pM pe Skype sau Id !!!!!