Opritiva aici!!!
Nu mai este nevoie sa cautati nici un hack pentru metin2ro. Eu am hackuri functionale pentru metin2ro. Demonstrati prin team viewer, instalare gratuita.
Dau hackuri la schimb cu bani in metin sau vouchere pentru metin2ro. Primesc iteme bani si vouchere pe serverele: Virgo Pegasus Volans
1.fishboot=hack cu ajutorul caruia pescuiest singur, tot ce trebuie sa faci este sa lasi contul in bara de start si acest hack prinde pesti singur
Pret minim: 10kk
2.multihack= face orice
*pecuieste singur
*cauta metine si minereuri si le sparge singur
*creste singur
Are foarte multe optiuni:
-mareste viteza de atac de miscare
-poti trece prin orice
-te poti teleporta
-culege singur itemele si yangul
-cheama monstri la intervale stabilite de timp
-pune singur magiile
-in cazul in care va scoate din cont intra automat inapoi si isi continua treaba
Pret: 100kk sau voucher 50onede
Si multe altele.
3.atackerhack=acest hack omoara singur monstri si pietrerle metin
Pret: 20kk
4.mobberhack=hack ce cheama monstri (exact ca si cum ati avea mantii ale curajului)
Daca vreti un hack nu ezitati sa ma contactati. Daca vreti sa va arat cum functioneaza orice hack aveti nevoie de team viewer. Instalarea si demonstratia se face prin team viewer. Plata se face dupa demonstratie. In cazul in care un hack nu merge aceste este sters din calculatorul vostru si va este returnata plata.
Raspund la email (nu si pe yahoo messenger) pe facebook si telefonic.
Email:_al @ yahoo.m
Facebook: facebook.com/prodan.
Tel: este numar de orange (pe fix)
Nu mai este nevoie sa cautati nici un hack pentru metin2ro. Eu am hackuri functionale pentru metin2ro. Demonstrati prin team viewer, instalare gratuita.
Dau hackuri la schimb cu bani in metin sau vouchere pentru metin2ro. Primesc iteme bani si vouchere pe serverele: Virgo Pegasus Volans
1.fishboot=hack cu ajutorul caruia pescuiest singur, tot ce trebuie sa faci este sa lasi contul in bara de start si acest hack prinde pesti singur
Pret minim: 10kk
2.multihack= face orice
*pecuieste singur
*cauta metine si minereuri si le sparge singur
*creste singur
Are foarte multe optiuni:
-mareste viteza de atac de miscare
-poti trece prin orice
-te poti teleporta
-culege singur itemele si yangul
-cheama monstri la intervale stabilite de timp
-pune singur magiile
-in cazul in care va scoate din cont intra automat inapoi si isi continua treaba
Pret: 100kk sau voucher 50onede
Si multe altele.
3.atackerhack=acest hack omoara singur monstri si pietrerle metin
4.mobberhack=hack ce cheama monstri (exact ca si cum ati avea mantii ale curajului)
Daca vreti un hack nu ezitati sa ma contactati. Daca vreti sa va arat cum functioneaza orice hack aveti nevoie de team viewer. Instalarea si demonstratia se face prin team viewer. Plata se face dupa demonstratie. In cazul in care un hack nu merge aceste este sters din calculatorul vostru si va este returnata plata.
Raspund la email (nu si pe yahoo messenger) pe facebook si telefonic.
Email:_al @ yahoo.m
Facebook: facebook.com/prodan.
Tel: este numar de orange (pe fix)