Va prezint Virgo HACK V1.2, este facut de niste baieti din Germania, este inlocuitorul perfect pentru M2BOB de cand acesta este doar pe bani! Are multe functii in plus.
..uitati descrierea (am copiat-o din fisierul de instructiuni de acolo si am traduso)..
INTRATI IN FOLDERUL CU VIRGO HACK 1.2, DESCHIDETI APLICATIA VirgoHACK, selectati folderul cu metinul, dati "Inject", asteptati 30-50 de secunde pana se injecteaza clientul.
Acum intrati in client, conectati-va la cont si apasati F11 si va aparea consola hack-ului.
HACK-ul are urmatoarele functii:
- hack pentru viteza (maxim viteza 600)
- hack pentru pickup (ia automat iteme si yang de pe jos)
- hack pentru EXP (cu 90% mai multa experienta)
- hack pentru damage x3 (creste damage-ul dat cu pana la 3 ori)
- hack pentru viteza atac (maxim viteza 400)
- hack pentru regenerare PV (regenereaza PV automat)
- farmbot (farmeaza automat)
- anti BAN (cand intra un GM schimba CH-ul)
- ghost mode (va face invizibil, este foarte utila aceasta functie)
- Fake100% (functioneaza doar in Map2, in alte harti va da eroare)
- auto potion loader (incarca automat PV si PM)
Uitati si link pentru download: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mult succes, va spun sigur ca acesta-i cel mai bun hack metin, eu am folosit multe!
Aveti si video de prezentare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
..uitati descrierea (am copiat-o din fisierul de instructiuni de acolo si am traduso)..
INTRATI IN FOLDERUL CU VIRGO HACK 1.2, DESCHIDETI APLICATIA VirgoHACK, selectati folderul cu metinul, dati "Inject", asteptati 30-50 de secunde pana se injecteaza clientul.
Acum intrati in client, conectati-va la cont si apasati F11 si va aparea consola hack-ului.
HACK-ul are urmatoarele functii:
- hack pentru viteza (maxim viteza 600)
- hack pentru pickup (ia automat iteme si yang de pe jos)
- hack pentru EXP (cu 90% mai multa experienta)
- hack pentru damage x3 (creste damage-ul dat cu pana la 3 ori)
- hack pentru viteza atac (maxim viteza 400)
- hack pentru regenerare PV (regenereaza PV automat)
- farmbot (farmeaza automat)
- anti BAN (cand intra un GM schimba CH-ul)
- ghost mode (va face invizibil, este foarte utila aceasta functie)
- Fake100% (functioneaza doar in Map2, in alte harti va da eroare)
- auto potion loader (incarca automat PV si PM)
Uitati si link pentru download: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mult succes, va spun sigur ca acesta-i cel mai bun hack metin, eu am folosit multe!
Aveti si video de prezentare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]