claudiuuu90 a scris:pe ce sv merge ?
Nu pot sa iti spun pe ce Servere functioneaza deoarece serverele au un sistem de securitate diferit
Incearca si vezi daca functioneaza
Best Regards, cYbEr
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5
claudiuuu90 a scris:pe ce sv merge ?
kasper a scris:Pune-l direct in LB romana cu metoda 2, adica sa fie direct in romana si eu sa trebuiasca sa dau rename in .mix si sa copiez in folderu metin, nu ma DESCURC, m-am chinuit 30-40 minute, te rog eu mult, te implor, multumesc mult !
Respect pt munca depusa, ar vrea sa-l folosesc insa nu stiu germana !
lordark a scris:dau window-inject dupa ce pun dll-ul si imi apare proces error....vreo idee?.
leonelmessi99 a scris:am o prblema...am facut toate cerintele ...am dezarhivat switch-boot`u in folderul de metin si cand dau ''windows-inject'' imi scrie ''OpenProces : Error! '' ...ce sa fac? va rog ajutatima
Iti zic un secret sa nu mai zici la nimeniBigboy369 a scris:Merge si pe metin2style ?
dai cu run as administrator(click dreapta-run as administrator)Natann a scris:Dc imi apare stopped working?
gotokill a scris:Am si eu o problema intru tot bine mersi si cand sa dau start imi apare eraore : "Das Switch-Item konnte nicht gefunden werden , der Switch-Bot wurde fur den 1. -5.Bonus deaktiviert.Wenn es doch im Inventar ist dann lege es ins 1.Inventar unten rechts hin und gehe zu optionen-> Auslesenimi spuneiti daca pot sa fac ceva . Multumesc anticipat
Roberto47 a scris:Nu pot sa downloadez dll file, poti pune alte link-uri?
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5
Metin2RO Hacks » Prima Pagină » METIN2 » Hack-uri Metin2 » Hack-uri Metin2 pentru serverele private » Switch-Bot pentru P-Server