merge fierarul dinDT?
ce comenzi trebuiesc si cate + pot da?
Pot face mai multe iteme sau doar 1?
Pentru fierarul din dt trebuie sa scri /up item 0 4.jaguarderomania a scris:merge fierarul dinDT?
Unde e Pary Warp ?jeffhardy6 a scris:Ce e aia Party Warp button?
Nu mai sunt acele optiunibadboythe44 a scris:Am o problema cu hacku cand apas f6 nimic inainte imi aparea la versiunea mia veche
depinde de cine e pus . daca e pus de bing021 sau SweetDeath nu cred ca o sa gasesti vreodata hack cu kl in el..danomfg1998 a scris:Lamuritima si pe mt hackurile de pe acest forum nu au kheyloggere sau cum?fiti sinceri:|
Dezactiveaza viteza de atac si mober hack.SOkola a scris:Ba frate, mie imi iese din 2 in 2 minute din metin ce sa-i fac ?
Nu am nimic activat doar ma loghez si stau pe loc si tot ma scoate....bing021 a scris:Dezactiveaza viteza de atac si mober hack.SOkola a scris:Ba frate, mie imi iese din 2 in 2 minute din metin ce sa-i fac ?
Doneaza experienta in breslaVictor55 a scris:Merge acum !! Am rezolvat, dar ce face donat de exp?
Nu noi facem hackurile.Noi doar le postamHimalaya21 a scris:Salutare!
M-am gandit si daca sunteti de acord cu mine sa faceti un update mai complex si sa sa adaugati dinou DROPHAKUL adica cand esti cu cineva ingrupa sa poti lua cu numele altuia de jos itemele si cred ca mai toti o sa fie de acord cu mine!
Va multumesc!
Fa update la metinsteaua1122 a scris:Fratilor, cand mi-l pun la pescuit imi apare chestia aia cu "????????????????" cand am detectorul de GM activat, de la aia sa fie?
Nu puteti vb sa se faca si DROPHACK-UL????bing021 a scris:Doneaza experienta in breslaVictor55 a scris:Merge acum !! Am rezolvat, dar ce face donat de exp?Nu noi facem hackurile.Noi doar le postamHimalaya21 a scris:Salutare!
M-am gandit si daca sunteti de acord cu mine sa faceti un update mai complex si sa sa adaugati dinou DROPHAKUL adica cand esti cu cineva ingrupa sa poti lua cu numele altuia de jos itemele si cred ca mai toti o sa fie de acord cu mine!
Va multumesc!Fa update la metinsteaua1122 a scris:Fratilor, cand mi-l pun la pescuit imi apare chestia aia cu "????????????????" cand am detectorul de GM activat, de la aia sa fie?
1.Avertisment pentru spam.ch1na2014 a scris:Salut ! Am o probleme cu hackul dau pe start mod si nu ami apare nik ? Ce pot face ???
Reinstaleza hackul.ch1na2014 a scris:Salut ! Inainte hacku nu ami mergea deloc am luat phiton ala si lam bagat in metin si ami da erroare '' Cannot create file c\program Files\metin2\lib\_init_.pyc'' access is denied '' Dc ami da???????
Avertisment pentru reclama
Merge pickup-ul dar nu mai are drop hack.KillerXP a scris:Salut , ii merge pickup-ul ? ( Acel moment cand ia un item de pe jos chiar daca nu este al tau dar trebuie sa fii neaparat cu cineva in grupa ) .