Salutare!!!
Multa lume ar vrea sa facă niste bani de buzunar.
Eu astazi va voi arata metodele pe care le folosesc si pe care am scos bani.
1.ADFLY
Adf.ly este un serviciu de scurtat diferite link-uri si pentru fiecare vizitator castigi o suma de bani. Daca vizitatorii provin din tari dezvoltate precum SUA, Germania, Marea Britanie etc cu atat castigi mai mult bani.
Cum poti castiga si tu:
1. Inregistreaza-te ---> aici
2. Completeaza toti pasii pentru inregistrare (contul PayPal/Payza, nume/prenume, adresa etc)
3. Confirma contul
4. Logheaza-te pe site
5.Iti va aparea sub anet-ul de naviare (chestiile cu refferals, home, withdraw) o bara. Acolo bagi link-ul care vrei sa-l scurtezi si dai "Shrink".
Gata ! Acum trebuie doar sa promovezi link-ul pe facebook, twitter, Yahoo etc.
Plata se face in fiecare luni din luna respectiva daca ai minim 5$ in cont prin PayPal sau Payza si daca ai minim 15$ in cont prin Payoner.
Dovada
Dovada 2
Ce este paypal click aici
Daca voi mai gasi modalitati de a face bani le voi posta aici
Multa lume ar vrea sa facă niste bani de buzunar.
Eu astazi va voi arata metodele pe care le folosesc si pe care am scos bani.
1.ADFLY
Adf.ly este un serviciu de scurtat diferite link-uri si pentru fiecare vizitator castigi o suma de bani. Daca vizitatorii provin din tari dezvoltate precum SUA, Germania, Marea Britanie etc cu atat castigi mai mult bani.
Cum poti castiga si tu:
1. Inregistreaza-te ---> aici
2. Completeaza toti pasii pentru inregistrare (contul PayPal/Payza, nume/prenume, adresa etc)
3. Confirma contul
4. Logheaza-te pe site
5.Iti va aparea sub anet-ul de naviare (chestiile cu refferals, home, withdraw) o bara. Acolo bagi link-ul care vrei sa-l scurtezi si dai "Shrink".
Gata ! Acum trebuie doar sa promovezi link-ul pe facebook, twitter, Yahoo etc.
Plata se face in fiecare luni din luna respectiva daca ai minim 5$ in cont prin PayPal sau Payza si daca ai minim 15$ in cont prin Payoner.
Dovada
Dovada 2
Ce este paypal click aici
Daca voi mai gasi modalitati de a face bani le voi posta aici