Update cu item filter
turbobite
upload
turbobite
upload
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5
Nu conteaza asta poti sa dai on si culege tot.Maine voi face un tutorialIonutAndrei a scris:E nasol acum ca trebuie sa se lectezi tu ce iteme sa culeaga si nu are fms sau rib+0 in lista..ca stau in imha eu .. pff ce nasol e asa..
Nu mai folosi viteza de atac si mober hackul.deanboss8 a scris:Dc ma scoate cand intru pe sv nu fac nimic stau 2 min si ma scoate
Eu folosesc setariel din fabrica adica 2.6 parca si imi prindea bine.Faza cu pesti este diferita,depinde cum ai noroccosmin9404 a scris:Multumesc merge perfect.Am si o intrebare cum e mai bn sa setez timpu la fish 2.60 cu e sau 3.0... lam pus 3.0 imi prinde destul de bine peste da din 40 de pesti 0 scoici... din cauza ca la m modificat 3.0 sau nu are treba ?
raul996 a scris:salut nu pot nicicum sa downloadez hack-u...ai putea sa imi dai o adresa de mess sa rezolvam acolo? mersi
Dezinstaleaza metinul si apoi instaleaza-l din nou, sa astepti sa se faca update-urile, apoi instalezi din nou si hack-ul.messi56 a scris:eupadre da click dreapta pe laucher si da run administrator si merge!
cine ma ajuta si pe mine cu ceva!cu noul update ma tot scoate din joc,intr-u ma lasa 3-4 minute si ma scoate,si stau pe loc,nu folosesc viteza mobber....help cine stie!!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | *[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] *[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] * [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] * [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
deanboss8 a scris:Dc ma scoate cand intru pe sv nu fac nimic stau 2 min si ma scoate
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5