DaCiupz a scris:merge si pe ultima versiune?
Daca stai mai mult de 3-5 ore da, e bine ca dupa acest interval sa faci altcevadecat pescuit. Adic cam vreo 10-15 min, apoi il poti pune iara.Serby19 a scris:Fish botul e detectabil ?
DaCiupz a scris:merge si pe ultima versiune?
Daca stai mai mult de 3-5 ore da, e bine ca dupa acest interval sa faci altcevadecat pescuit. Adic cam vreo 10-15 min, apoi il poti pune iara.Serby19 a scris:Fish botul e detectabil ?
Nu mai exista drop hack.stirbex2010 a scris:Cum facem sa mearga drophackul....inainte apasai pe f6 intrai in meniu...dadeai on intrai intr.o grupa cu unu si gata furai in prostie acum...nu mai merge in nici un fel..ceva idei....si legat de fishbot daca stai prea mult in jur de 3,4 ore fara sa muti nimic o sa ei ban dupa 3,4 zile...eu il tin cate 2 2,5 ore am 3 conturi on si joc de o luna....in zilele ce urmeaza o sa ie 6 on odata:))
DaaRa a scris:Da am o ideeIonutAndrei a scris:Aveti idee cum sa il fac sa detecteze pietrele ou?
Am rezolvat problema detectarii pietrelor ou.
Tot ce trebuie sa faceti este sa instalati din nou acest hack.
Update Metin2mod_Pl care detecteaza pietrele ou:
Download: Mediafire
Dropbox
Virustotal: Virustotal
Tutorial-este valabil cel initial
Aici il gasestiCiupz a scris:Unde plm e download-ul, ca nu il gasesc .
Urmareste cu atentie tutorialul de instalare.Ciupz a scris:l-am luat, am pus si pythonurile si imi da eroarea asta : 'Cannot create file "c\programfiles\gameforgelive\games\rou_ron\metin2/lib\_init_.pyc' Acces is denied.
pe langa asta, python27-le isi schimba marimea de la 2.32 mb cat o avea, la 988 KB. e ceva de facut?
Cand o sa apara noul update!Monstar a scris:cand Faceti alt hack sa Mearga?
Pai merge acesta.Monstar a scris:cand Faceti alt hack sa Mearga?
am urmarit tutorialul si tot la fel imi face. idei?DaaRa a scris:Urmareste cu atentie tutorialul de instalare.Ciupz a scris:l-am luat, am pus si pythonurile si imi da eroarea asta : 'Cannot create file "c\programfiles\gameforgelive\games\rou_ron\metin2/lib\_init_.pyc' Acces is denied.
pe langa asta, python27-le isi schimba marimea de la 2.32 mb cat o avea, la 988 KB. e ceva de facut?Cand o sa apara noul update!Monstar a scris:cand Faceti alt hack sa Mearga?
Toate tutorialele?Pai trebuie doar sa bagi python in folderul cu metinCiupz a scris:am urmarit tutorialul si tot la fel imi face. idei?DaaRa a scris:Urmareste cu atentie tutorialul de instalare.Ciupz a scris:l-am luat, am pus si pythonurile si imi da eroarea asta : 'Cannot create file "c\programfiles\gameforgelive\games\rou_ron\metin2/lib\_init_.pyc' Acces is denied.
pe langa asta, python27-le isi schimba marimea de la 2.32 mb cat o avea, la 988 KB. e ceva de facut?Cand o sa apara noul update!Monstar a scris:cand Faceti alt hack sa Mearga?
I kill myself!!!marianstefan09 a scris:La upload-ul final mie nu mi se deschide clientul. Extract->>/D>>jocuri>>gameforgelive>>games>>rou_ro>>metin2. Dau extract se instaleaza si cand dau pe start mod nu se intampla nimic
am dat si update la client si degeaba, ajutor? plsss
Nu nu mai are wait dmgailee a scris:Are wait hack si daca da ,care comanda?
Scuze,videoclipul nu era pe prima pagina,dar te puteai uita prin topic...marianstefan09 a scris:ba fratilor unde **** mea sa ma uit pe prima pagia? ca zice doar de python si nu mai stiu ce iar mie nu mi se deschide clientu :@
Daca vrei sa le i-a separat da,daca nu vrei nup.marianstefan09 a scris:Am rezolvat, trb sa dau Run as administrator.
Dar e o prob la PickUp cum fac sa adaug toate alea odata?
Sau pickup separat?
Merge,uitete pe prima pagina.nemo01 a scris:NU merge download
Fa update la client.qpMindBlower a scris:Imi da "Hackshield update"