ovidiutkd a scris:am luat totul de la capat.. am facut totul perfect , am facut update prin patch .. aceasi problema
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
So once again for all the problem with the error: have 'lib / os.pyc'
Step 1: Metin2 Uninstall and delete the folder!
Step 2: Metin New Download, install and patching
Step 3: The Hack / bot in the Metin2 folder Install
Step 4: Delete now Logo1, Logo2 and ymir.wmv
Step 5: Run as admin Metin2Mod_Launcher
jukar a scris:im poate da si mie cineva codul de la autipikup de la mingi plz
Scrie Mingi si vei vedea,cauta si pe google.
SayYesSmoke a scris:Bingo zimi si mie ce naiba sa-i fac intrucat vad ca iar a luat-o razna hack-ul...
......cand deschid mod doar 1 singur client ma lasa sa bag, iar daca mai vreau 1 i-mi tot apare prostia aia cu ultima versiune......deci in concluzie cu 1 merge dar mai multe nu.....vre-o idee de facut ceva? (treaba cu puisorii am facuto de n ori....)
Voi testa
Uite o solutie
So once again for all the problem with the error: have 'lib / os.pyc'
Step 1: Metin2 Uninstall and delete the folder!
Step 2: Metin New Download, install and patching
Step 3: The Hack / bot in the Metin2 folder Install
Step 4: Delete now Logo1, Logo2 and ymir.wmv
Step 5: Run as admin Metin2Mod_Launcher
Serby19 a scris: SayYesSmoke a scris:Bingo zimi si mie ce naiba sa-i fac intrucat vad ca iar a luat-o razna hack-ul...
......cand deschid mod doar 1 singur client ma lasa sa bag, iar daca mai vreau 1 i-mi tot apare prostia aia cu ultima versiune......deci in concluzie cu 1 merge dar mai multe nu.....vre-o idee de facut ceva? (treaba cu puisorii am facuto de n ori....)
fix problema asta e si la mn
Uitete sus
crospy a scris: Serby19 a scris: SayYesSmoke a scris:Bingo zimi si mie ce naiba sa-i fac intrucat vad ca iar a luat-o razna hack-ul...
fix problema asta e si la mn
si la mine deschidea, dar dupa ce am dat reinsal nici pe aia nu o mai deschide
)
Uitete sus