Update! 22.05.2014
Edit: Se pare ca miam lasat contul in la autologin
Sper ca stiti sa il scoateti
Edit: Se pare ca miam lasat contul in la autologin
Sper ca stiti sa il scoateti
daca te prinde da.bunicubt a scris:Se poate sa primesc ban din cauza antifly-ului?...ca de asta vreau sa-l dezactivez...
Nu ca nu e acelasi lucru,E diferit tutorialul nu ca descarci alt program updatat si il instalezi lafel ca in videovandam32 a scris:baieti din pacate sa facut updateul la hackshield pe ro si nu mai merge de pe data de 21.05.2014...nici hacku lor...tutorialul si demonstratia erau facute din data de 05.05.2014...se vede chiar in pcul lui bing01 in tutorial...jos dreapta ora si data
Presupun ca este de la loginul care il avea Daara.Incearca sa stergi din folderul metin2 cu hack fisierul logininfo.Si sa faci updateionvasile909 a scris:De cand ai.. reînnoit acel "Auto Login" in Metin2, imi apare ecranul negru.Daca vreau sa nu mai fie negru, trebuie sa pun datele mele, neaparat, in căsuţa de la Metin2Mod -> AutoLogin, pentru a ma loga automat; Dar mai am si alte conturi si nu imi doresc sa modific datele din mod, de fiecare data.Te rog, DaaRa, poti sa scoti, cumva, Auto Loginul, si sa imi dai PM cu un link de download? Multumesc anticipat.
Daca dureaza mult sa modifici, sau e mult de munca, sau nu ai timp, nu este nici o problema, ma pot obisnui..
<logininfo name="Twierdza" channel_idx="1">
<id>id-ul vostru la cont</id>
<pwd>parola</pwd>
<slot>0</slot>
<auto_login>0</auto_login>
</logininfo>
<logininfo name="Twierdza" channel_idx="1">
<id> </id>
<pwd> </pwd>
<slot>0</slot>
<auto_login>0</auto_login>
</logininfo>
Nici un fishbot nu este detectabil decat daca te lasi tu descoperit. Daca tu il lasi la pescuit si dupa 5 minute iti vine gm-ul si u nu esti la pc iti dai seama ca iti da ban. E faza ca cei care stau la pescuit sunt mereu urmariti , iar gm te poate intreba cv in orice moment. Dar acest hack are si gm detector, ai observat asta?UzziRO a scris:FishBotul este functional ? si este usor detectabil? sau risc sa imi iau ban dupa 5 minute????
Ai pescuit mai mult pe 5 ore?Daca da din aceasta cauza ai luat ban.UzziRO a scris:Am mai avut FishBot-uri cu GM detector dar tot am luat ban :)deasta am intrebat.
Si legat de LONG range la atac , nu se poate dezctiva sau ceva? inca incerc sa ma obisnuiesc cu hack-ul
Am mai zis intr-un post mai recent, ca in aceasta seara am sa incerc sa postez un nou update al hackului in care sa puteti dezactiva si activa waitdmg si antifly (adica atack range)UzziRO a scris:Am mai avut FishBot-uri cu GM detector dar tot am luat ban :)deasta am intrebat.
Si legat de LONG range la atac , nu se poate dezctiva sau ceva? inca incerc sa ma obisnuiesc cu hack-ul
Da asa e, era o problema, acum am rezolvato. Downloadeaza din nou hackul si iti va merge perfect!UzziRO a scris:Nu imi merge... imi apare ecranul negru fara login screen fara nimic....
Acum se poate inchide metinul din acel x.stardiablo a scris:Instaleaza-ti din nou hack-ul intr-un client curat si nu mai inchide metinul din x-ul rosu din dreapta sus