Buna Seara , in seara asta o sa va prezint un Ultimate Mobber hack Crackat ,
Am intrat pe cateva forumuri Rusesti si acolo am dat de el ... din cate am vazut chiar functioneaza
Pentru a functiona corect acest mic program folositi urmatorii pasi !
Pasul 1)
Orice AntiVirus aveti trebuie dezactivat doar pentru timpul necesar in care folositi programul
Pasul 2)
Dezarhivati Arhiva , iar pentru a folosi corect programul intrati in folerul CRACK , Alegeti versiunea de CRACK
x86 x64 in baza PC dumneavoastra , copiati versiunea din folderul CRACK, in folderul principal unde se gaseste Ultimate Mobber hack.exe,
redenumiti UltimateMobberhack x64.exe sau UltimateMobberhackx86.exe in UltimateMobberhack.exe si dati copiere si inlocuire.
Pasul 3)
In acest mod o sa puteti folosi Ultimate Mobber hack
Distractie Placuta!
Spor la Crescut
Link Download :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am intrat pe cateva forumuri Rusesti si acolo am dat de el ... din cate am vazut chiar functioneaza
Pentru a functiona corect acest mic program folositi urmatorii pasi !
Pasul 1)
Orice AntiVirus aveti trebuie dezactivat doar pentru timpul necesar in care folositi programul
Pasul 2)
Dezarhivati Arhiva , iar pentru a folosi corect programul intrati in folerul CRACK , Alegeti versiunea de CRACK
x86 x64 in baza PC dumneavoastra , copiati versiunea din folderul CRACK, in folderul principal unde se gaseste Ultimate Mobber hack.exe,
redenumiti UltimateMobberhack x64.exe sau UltimateMobberhackx86.exe in UltimateMobberhack.exe si dati copiere si inlocuire.
Pasul 3)
In acest mod o sa puteti folosi Ultimate Mobber hack
Distractie Placuta!
Spor la Crescut
Link Download :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]