Timp Online: Buguri Rezolvate: toate Regat recomandat: Albastru,Rosu,Galben (recomandat Albastru)
Forum: Inca nu dar o sa facem:D Site (inregistrare): [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Descarcare Client & Luncher: O sa avem clinet propiu!!!
Server Status: Online MC / IP: serometin2.servegame.com
Rate: pvp - Ratele PVP ?! =)) Aici trebuia sa scrii 500%, de exemplu. Experienta: pvp - Din nou ? Asta inseamna ca e de 3 ori mai mare ca pe ro ? sau de 1500 de ori ? Yang: pvp - Deci iti pica PVP pe jos in loc de yang.Genial, sa-mi bag .... Obiecte: pvp - Nici obiecte nu pica, tot PVP e Fierar: 100% - Atunci de ce dracu' nu ai pus direct iteme +9 ?
Timp Online: Aici ai uitat sa completezi, copile ? Buguri Rezolvate: toate ( si faptul ca nu merge download link cand rezolvi ? ) Regat recomandat: Albastru,Rosu,Galben (recomandat Albastru) Deci intai recomanzi toate trei si apoi spui ca defapt e albastru.Hotara-te !!!
Forum: Inca nu dar o sa facem:D[/color] Site (inregistrare): ~CLICK Aici!~ Descarcare Client & Luncher: O sa avem clinet propiu!!! UAAAAAU !!!! Ai pus si 3 semne de exclamare, de parca nu ar mai exista inca 200 de servere cu client propriu.
Ai scris "CLINET" si "LUNCHER". Frate, asta e PVP de tot Nu esti prea destept, nu-i asa ? Esti chiar PVP bah Oricum, bravo pentru efort, cred ca ai stat cateva ore sa scrii toate astea.PVP !!!!!
Joburi/Distractii : Licaul De Arte Plastice Nicolae Tonitza
Stare de spirit : verde
Înregistrat din : 20/11/2011
Nu merge...cand intru pe site imi apare asta
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to MySQL server on '89.44.100.100' (10060) in C:\xampp\htdocs\config.php on line 16 Nu sa putut conecta la baza de date. Erroare: Can't connect to MySQL server on '89.44.100.100' (10060)
Joburi/Distractii : metin , cs , gta4 , saints row , the third , nfs the run...
Stare de spirit : RELAX , Fara Stres , Fara Griji , RELAX
Înregistrat din : 07/08/2011
ce va place ma sa jucati pe metin cu hamachi ? pana mea oricne isi poate face srv prin hamachi dar nu si prin client / e mult mai greu sa faci un srv client (si 1 bun) decat 1 hamachi care la ala , la nustiu cati jucatori sa pice srv intr-una....... mai multe srv sunt pe hamachi decat pe client pana mea ... io 1 nu gasesc rostul sa joc ep hamachi e prea penal