Nu imi merge drop hack ajutor ? am grupa si activez ghost si dau everything si apasi pe play..
si nu imi ia nimic
decat cele fara nume help ? AM versiunea nou.. ?
si nu imi ia nimic
Nu mai merge drop hackul.Acesta informatie o am de la kikosro care este moderator la m2bob.kosmin12c a scris:Nu imi merge drop hack ajutor ? am grupa si activez ghost si dau everything si apasi pe play..
si nu imi ia nimic
Esti sigur ca atunci cand ai deschis din now hackul l-ai deschis cu versiunea noua?adelinooboss99 a scris:La mine nu merge .
S-a descarcat , l-am pus in folderul cu metin si daca dau pe el imi apare o eroare ca nu am versiunea nou (old version) si ma pune sa o iua de pe un site . Am luat-o si tot degeaba ca tot la fel zice . Ce sa-i fac ??????? Va rog raspundeti-mi repede !!!
Momentan nu. Cam in 2 saptamani se va rezolva aceasta problema.alin97 a scris:Are Wait DMG? Adica ataca imprejur cand stai pe loc?
Orice fishbot este detectabil de sistem si nu poti sa faci nimic in legatura cu asta.Decat sa pescuiesti max 4 ore.dragoiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a scris:sall ie super hacku da am catev intrebari . 1 fishbotu de la iel ieste dectetat de sistem ? 2: asta nu face parte de hacku asta . cu fac sa nu mai ma dectecteze sistemu nu fishbot ma puteti ajuta pliz. Si cat despte hack ieste foate misto multe optiunu din iel leam ami intalnit si prin altele da chiar daca bv ai reusit sa te combini si sa faci ceva misto
add la george_razvan16 daca ma puteti ajuta ms
Nu merge sa-l portiteo21 a scris:Am si eu o intrebare , imi pare rau daca a mai fost pusa. Am inteles ca la item creator altii nu pot vedea itemele insa daca imi fac de ex un colier cu 2k pv va fii "functional"? (imi pareste pv-ul?)
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. -
Ai incercat si versiunea 2.4.1.2?smksmokey24 a scris:Nu imi merge de pe upload
Nush de unde ai luat tu acest virus total, dar te asigur ca nu este bun.Killeru99 a scris:15 virusi....https://www.virustotal.com/ro/file/b23af7b228544f8ff360d90089389e9cdb9573cb2583fc560e36efbe1fcd2617/analysis/1400712565/ mai bine nu...
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. -
Metin2RO Hacks » Prima Pagină » METIN2 » Hack-uri Metin2 » M2k Mod - Multi Bot Metin2 ( DropHack, SpamBot, LevelBot )