Salut
Mai merge drop hack daca da spunetimi cum fac
NU, drophackul nu mai mergemetinarul10000 a scris:Salut
Mai sus ai linkurile, dai click pe numele site-ului de upload!UnderAttack a scris:De unde se downloadeaza
Originally Posted by 123klo sorry, but I have no time because of two important exams this week edit: Normal Version: 5-10 seconds after logging in, the client crashes without any reason Premium Version: everything works perfectly without crashes I don´t know why only the normal version crashes ;o |
Pai daca ai descarcat de 3 ori pe zi de pe acest site de mai multe ori nu mai poti decat urmatoarea zi.bbuinn2345 a scris:nu ma lasa sa-l descarc spune ca trb s-o fac premium....si cere bani desigur..asta insemna premium:))
Asteapta updatecsmboss12 a scris:Am si eu o problema...cand intru cu hacku in 3-4min ma scoate..ce ar trebuii sa fac sa nu ma mai scoata?
Daca antivisrusul tau a dectectat un amarat de script ca fiind un virus , atunci te sfatuiesc sa scapi de acel antivirus ca probabil e cel mai *****! Fai o scanare cu bitdefender, si ai sa vezi ca nu are nimic!niculaibar a scris:E keylogger ma mi-a detectat antivirusul.
Dar va arat eu cativa pasi simpli sa scapati de "keylogger".
1.Task manager - locul unde se gaseste cel mai des un keylogger.Cel mai des intalnit keylogger este ardamax iar numele procesului este "akl.exe" sau "ardamax keylogger".
Pentru restul va rog sa verificati toate procesele necunoscute scriind pe google numele procesului pentru informare.
Daca ati gasit un astfel de proces inseamna ca,calculatorul vostru ruleaza un keylogger.
2.Run-->msconfig ,pentru a accesa deschidem aplicatia "run" pe care orice pc cu windows o detine.Odata deschisa aplicatia "run" tastam in ea "msconfig" , intra apoi pe tab-ul startup de la msconfig ,acolo sunt niste casute bifate iar in dreapta niste titluri ale aplicatiilor .Acele "aplicatii" reprezinta programele care sunt deschise odata cu windows. Tot ca la pasul 1 cu Task manager scriem acele nume de aplicatii pe google ca sa ne informam,daca gasim ceva ciudat dezactivam.
3.Install/Remove tools,aceasta este o aplicatie unde jumatate din keyloggere apar instalate (cele mai ***** configurate),verificati acele programe necunoscute si stergeti-le.
4.Registru,mergem in run -->regedit apoi dam ctrl+f si scriem keylogger ,akl,ardamax,sau ne uitam manual prin software ,daca gasim un registru ciudat il stergem de urgenta.
Aveti foarte mare grija ce stergeti, orice modificare gresita din regedit va schimba modul de functionare al programelor instalate, respectiv functionarea windowsului.
Securitate:
Pentru securitate va recomand FireWall mereu ON, nu descarcati niciodata fisierele care nu le cunoasteti/ hack-uri/executabile de pe site-uri neoficiale /patch-uri etc.
Daca vine un individ/a la voi din senin si va roaga sa-i dati id-ul de contact cu motivul ca va da hack/server/fisiere ,odata ce vedeti ca e .exe inseamna ca este keylogger sau poate fi blindat si poate fi si poza etc.
Pentru securitate va mai recomand "Avast Free Antivirus" un antivirus gratuit si foarte bun.
Informatii extra:
Vreau sa va informez pe majoritatea dintre voi (poate altii stiu),ca mai exista si alte metode de spart conturi in afara de keylogger/scamming etc.
Exista atacuri de tip xss care odata ce ai dat click pe un link cu acest tip de script (la prima vedere pare inofensiv : o imagine ,un text etc.) ,odata accesat fura cookies avand posibilitatea de ati accesa email-ul.
Pentru a fi in siguranta va recomand:
1.Firefox + noscript ,pentru a evita astfel de atacuri.
2.Exista scripturi care fura si parole salvate la logare,va recomand sa dati restore la history cat mai des.
Sper ca vam fost de ajutor !!
Uitete pe prima paginastiksboss a scris:care e site-ul de download
Acest hack nu are astfel de functie. Poti culege tot sau numai yang!DragonuM4A1 a scris:Acest hack merge fara probleme!Felicitari celor care se ocupa cu acest forum!
Si cum fac sa adun doar mingile?Sa nu umplu tot inventaru degeaba?Ca am vazut ca la Mod PL merge sa aduni doar mingi.
Daca folosesti AllhackDragonuM4A1 a scris:Pacat ca nu are gm detector...eu am luat ban pe un farmer
Creaza iteme fake.Serby19 a scris:mai precis ce face un itm creator ??
Adica am folosit multe comenzi de la hack?bing021 a scris:Daca folosesti AllhackDragonuM4A1 a scris:Pacat ca nu are gm detector...eu am luat ban pe un farmer
Metin2RO Hacks » Prima Pagină » METIN2 » Hack-uri Metin2 » M2k Mod - Multi Bot Metin2 ( DropHack, SpamBot, LevelBot )