andytare70 a scris:daca pescuiesc cam 4 ore si fac o pauza si mai pun la pescuit inca 4 ore iau ban ?
Daca ai noroc nu iei ban.Dar ai sanse destul de mare deoarece folosesti peste 8 ora pe zi.Fati mai multe caractere ca sa pescuiesti.
andytare70 a scris:daca pescuiesc cam 4 ore si fac o pauza si mai pun la pescuit inca 4 ore iau ban ?
Dynamiteinho a scris:Intrebare:Daca folosesc fishu p un cont 5 ore,si pe altu' 5 ore,e vreo problema? Doar intreb ca oricum nu stau mai mult de 5 ore la fish,doar vreo 3 .
Dynamiteinho a scris:Glumesti?!Am lasat fishbotu singur 5 minute(il supravegheam destul de mult) SI MA SCOATE,incerc sa intru si :CONTUL ESTE BLOCAT..Cum s-a intamplat asa ceva?Abia am inceput sa pescuiesc(nici vorba de 5 ore) SI GM NICI MACAR NU ERA LANGA MINE...Cum e posibil asa ceva?!...
fusionsoul11 a scris:Am o problema cu el aseara am pescuit si era totul perfect, apoi am iesit putin din joc si ma intrat iarasi si nu ma mai lasa sa aps pe butonul START, dar celelalte comenzi merg si am intrat si acum dar nici acum nu ma lasa sa-l apas ce sa fac?
fusionsoul11 a scris:Am reinstalat metinul si tot nu merge... nu ma asa sa apas butonu START...am incercat acolo unde scriu + cat sa fie am scris 2.650 si nu mere, dar daca pun si o litere de ex am incercat asa : 2i650 ma lasa sa dau start, dar numa arunca batu nu si pescuieste...... ce e de facut ?
fusionsoul11 a scris:mda... nu aveam momeala
vei lua banstyle6969 a scris:deci daca al folosesc 5 ore dupa daca ankid metinu si deskid de nou merge? sau iau ban?
4UsS a scris:Am auzit daca ai spambot, si pui sa zica ceva pe striga, nu iei ban.Oare e adv?