mmariusel123 a scris:hackul asta are virus trojan..... imd cum lam luat virusul a detectat akm nuj ce sa zic am pescuit o ora... nu preami prinde
Sunt putin derutat.
Ai downloadat hackul, ai "descoperit" ca este Trojan si acum il rulezi?
mmariusel123 a scris:hackul asta are virus trojan..... imd cum lam luat virusul a detectat akm nuj ce sa zic am pescuit o ora... nu preami prinde
serelanka112 a scris:sa ma cac in el de hack nu merge anti gm era gm langa mine si nu se oprea din pescuit bah....noroc ca eram la pc..
valykx a scris:Pentru a nu lua ban trebuie sa pescuim maxim 5 ore din 12, sau din 24?
bing021 a scris:valykx a scris:Pentru a nu lua ban trebuie sa pescuim maxim 5 ore din 12, sau din 24?
Pentru a nu lua ban trebuie sa pescuim maxim 5 ore din 24.
De exemplu pescuiesti de la ora 08:00 pana la ora 10:00 si apoi poti sa mai pescuiesti de la ora 12:00 la ora 15:00..
valykx a scris:bing021 a scris:valykx a scris:Pentru a nu lua ban trebuie sa pescuim maxim 5 ore din 12, sau din 24?
De exemplu pescuiesti de la ora 08:00 pana la ora 10:00 si apoi poti sa mai pescuiesti de la ora 12:00 la ora 15:00..
Iar a doua zi,luand exemplul dat de tine, il pot pune iar sa pescuiasca de la ora 8, sau trebuie sa astept 24 de ore de cand l-am scos de la pescuit (adica ora 15)?
bing021 a scris:valykx a scris:bing021 a scris:
Iar a doua zi,luand exemplul dat de tine, il pot pune iar sa pescuiasca de la ora 8, sau trebuie sa astept 24 de ore de cand l-am scos de la pescuit (adica ora 15)?
Nu tot de la ora 08:00 +
FlorescuAlex a scris:Am si eu o problema, am undita +4 si 20 de puncte si nu mai prinde nimic decat peste mic de cateva zile.Un sfat ceva?
valykx a scris:4 ore jumate, 4 conturi, undite +2 - +4 = 15 scoici.
Ori am eu pretentii prea mari, ori rezultatele nu sunt deloc bune, avand in vedere ca pe un cont nu am avut nici macar o scoica
La voi iese mai bine sau sunt eu absurd?
Calin741 a scris:valykx a scris:4 ore jumate, 4 conturi, undite +2 - +4 = 15 scoici.
Ori am eu pretentii prea mari, ori rezultatele nu sunt deloc bune, avand in vedere ca pe un cont nu am avut nici macar o scoica
Nu te multumesti cu 15 scoici facand absolut nimic ?
La pescuit conteaza cel mai mult locul si norocul ...valykx a scris:Calin741 a scris:valykx a scris:4 ore jumate, 4 conturi, undite +2 - +4 = 15 scoici.
Docamdata sunt pe minus, pentru ca mi-a luat 1 ora jumate in medie ca sa fac un cont de 30.....
Intrebarea care ma macina este: de ce pe un cont aveam 6 scoici, iar pe altul niciuna?! (pe ambele am avut undita +3 cu 2.600 setat la timp)
Daca functioneaza jmecheria asta cu maxim 5 ore si nu mai iau ban o sa ma multumesc si cu 15 scoici/ 4 conturi, pentru ca atunci o sa fac mai multe ca sa pun macar 2 serii de cate 4 conturi
Locul zic eu ca e bun. Macar sa nu ma mai trezesc cu conturi blocate.....atunci o sa ma declar multumitCalin741 a scris:La pescuit conteaza cel mai mult locul si norocul ...valykx a scris:Calin741 a scris:
Docamdata sunt pe minus, pentru ca mi-a luat 1 ora jumate in medie ca sa fac un cont de 30.....
Intrebarea care ma macina este: de ce pe un cont aveam 6 scoici, iar pe altul niciuna?! (pe ambele am avut undita +3 cu 2.600 setat la timp)
Daca functioneaza jmecheria asta cu maxim 5 ore si nu mai iau ban o sa ma multumesc si cu 15 scoici/ 4 conturi, pentru ca atunci o sa fac mai multe ca sa pun macar 2 serii de cate 4 conturi
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. -
MagicTune a scris:Serioas dupa 5 ore da ban AUTOMAT ::O
Daca DA facetil sa nu mai dea BAN AUTOMAT!
Dynamiteinho a scris:Oricum dupa mantenanta de azi fishbotu' nu mai imi functioneaza...cel putin mie...astept un nou fishbot de la voi;)Cu stima,
Dynamiteinho
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. -