pai acolo am timpul de reactie 2.60
si timpul dintre aruncari 1.0
cum pun ?
si timpul dintre aruncari 1.0
cum pun ?
Poti fi putin mai explicit te rog ? Am stat aproape 4 ore cu setarile lui si am luat doar o scoica ..tu cum folosesti spune-mi te rog care erau setarile 'din fabirca' adica alea pe care le folosesti tu ? Multumesc.bing021 a scris:Eu folosesc setarile de la bot astazi pe un singur cont am prims 10 skoiki .
Off:Functia de Gm functioneaza 100%.Era un gm langa mine si am activato si imediat m-a scos.
On:
Undita +1: Fishdelay: 2,85
Undita +2: Fishdelay 2,80
Undita +3: Fishdelay 2,75
Undita +4: Fishdelay 2,70
Undita +5: Fishdelay 2,65
Incearca setarile acestea.
dadu112 a scris:Poti fi putin mai explicit te rog ? Am stat aproape 4 ore cu setarile lui si am luat doar o scoica ..tu cum folosesti spune-mi te rog care erau setarile 'din fabirca' adica alea pe care le folosesti tu ? Multumesc.bing021 a scris:Eu folosesc setarile de la bot astazi pe un singur cont am prims 10 skoiki .
Off:Functia de Gm functioneaza 100%.Era un gm langa mine si am activato si imediat m-a scos.
On:
Da merci mult! Apropo,prinzi ceva,pe ce joci ?bing021 a scris:dadu112 a scris:Poti fi putin mai explicit te rog ? Am stat aproape 4 ore cu setarile lui si am luat doar o scoica ..tu cum folosesti spune-mi te rog care erau setarile 'din fabirca' adica alea pe care le folosesti tu ? Multumesc.bing021 a scris:Eu folosesc setarile de la bot astazi pe un singur cont am prims 10 skoiki .
On:
Am un cont de 43 cu gradul 20000 , nu stiu daca afecteaza si gradul dar cred.
Eu la setarile fishbotului las 2,60 la Timpul de reactie si 1,0 la Timpul dintre arucari la orice undita nu conteaza ca este +1 +2 +3 +4 +5 +6 etc.
Setarile de sus sunt corespunzatoare pentru unditile +1+2+3+4+5 etc.
Ai inteles?
Asa e..mai greu e cu norocul !ToxicMan a scris:Unu player inteleg ca daca joaca cu fishbotul o sa prinda scoici multe dar nu mai tin ca este si treaba norocului!
Multumesc! Aveam viteza de atac 150, am dat-o la 140 si acum merge brici!bing021 a scris:Poate primesti kick deoarece folosesti mober hack viteza mai mare decat 250 sau viteza de atac mai mare decat 150.
Hackul merge la ora actuala.Blue# a scris:Salut !!! La cate update sunt facute la hack nici nu stiu pe carel sa il iau, imi poate spune si mie care merge la ora actuala ?
Multumesc.
Frate mergi pe prima pagina si o sa vezi ceva cu rosu editat de ToxicMan...Si acolo gasesti raspunsul!!!Blue# a scris:Bing imi poti spune si mie care merge akm ? ca la versiunea 06.06.2013 dau sa mineresca da nu merge aps pe minereul ala de langa fish bot si degeaba ramane tot x pe el. HELP !!!!!
Iar cand intru in metin imi apare " Failed to load kamer Module. Some functions are now disabled".
Metin2RO Hacks » Prima Pagină » Forum » Cos de reciclare » Metin2ModPL(un minibob) *Update Download*