metin2client.bin not found , wrong metin2 directory
Aceasta eroare imi de cate ori accesez metin2 modpl..
HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP
Mergi la pagina : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
1.Primesti un avertisment pentru triplu post.claudiunicat a scris:Salut ! Am si eu o problema ... De cate ori accesez hack'ul imi apare :
metin2client.bin not found , wrong metin2 directory !am windows xp
Ms frate pt rspuns,eu la farmat am bagat viteza de miscare 200 si atac 170.....bing021 a scris:1.Daca esti destept gm nu te prinde dar te poate filma alti jucatori.
2.Eu stiu ca functioneaza detectorul
3.Am luat ban si la fishbot si la farmat(aici cred ca am uitat sa activez detectorul asta este )
Alceva?
Pai si eu av avut eroarea astaclaudiunicat a scris:metin2client.bin not found , wrong metin2 directoryAceasta eroare imi de cate ori accesez metin2 modpl..HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP
Ma refer ca te pot filma jucatori cand folosesti unele optiuni pe care ei nu le au de exemplu wall hack sau alte range botul etc.OnyxBlack a scris:Ms frate pt rspuns,eu la farmat am bagat viteza de miscare 200 si atac 170.....bing021 a scris:1.Daca esti destept gm nu te prinde dar te poate filma alti jucatori.
2.Eu stiu ca functioneaza detectorul
3.Am luat ban si la fishbot si la farmat(aici cred ca am uitat sa activez detectorul asta este )
Alceva?
Cred ca nu is chiar foarte exagerate,cu o licoare cu 60 miscare si cu itm care le am pot spune ca ajung la 200:)) si peste,ca am si papuci de vant in item-shop si ii pun cand vreau:D
Chiar daca ma filmeaza alti jucatori,ce se poate intampla,chiar daca nu dau nimic de banuit ca am hack,numa faza ca ia war mental si ar trebui sa ma misc greu?Am o scuza,daca sunt intrebat de vit. miscare si vit. atac: am pe shop 500 licori mov G si 150 verzi G:),deci pot sa le arat dak e nevoie
Mentionez ca folosesc doar vit. atac si vit. miscare!Altceva nu,si ma ajuta si asa mult
Mie imi merge perfect.Dar fac alfel.Fac o copie a clientului original si acolo instalez hackul.Si apoi il copiez pe destop.Asa nu am probleme.ROnyxBlack a scris:Pai si eu av avut eroarea astaclaudiunicat a scris:metin2client.bin not found , wrong metin2 directoryAceasta eroare imi de cate ori accesez metin2 modpl..HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP HELP
Daca ai toate fisierele alea instalate in folderu lu metin,fa un shortcut la Metin2Mod_Launch,si am pus shortcut-ul pe desktop,si cand vreau sa intru cu hacku intru de pe ala de pe dektop,cand vreau fara hack,intru pe laucheru cu patch oficial de la joc...Incearca si tu daca vr
Eu am facut asta,dupa care am luat arhiva aia cu python.dll si am pus-o in in folderul lu metin si aia
Uitete la celalalt filmulet pentru ca s-au scos unele functii.Adica wait dmg dar poti sa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]badboythe44 a scris:cand intru in hack nu imi apare wait dmg sau ceva si cand sunt in joc cand apas f6 nimic??? ce sa fac
Ia-ti iteme mai bune.Alceva nu am ce sa iti zic.LilStar a scris:Ce pot face ca sa dea mai tare cu atac invizibil? Da foarte putin dmg , sau macar exista vreun hack de levelbot care sa ii omoare mai repede? FARA KEYLOGGER
alin97 a scris:Am o intrebare:
Cum cad mai usor Scoicile, cand deschizi tu pestii de la fishbot, sau cand ii lasi sa deschida automat???
Eu am lasat pe automat si mi-a cazut doar o scoica in 2 ore jumate (cu undita +2, acum o am +3)
[] a scris: alin97 a scris:Am o intrebare:
Cum cad mai usor Scoicile, cand deschizi tu pestii de la fishbot, sau cand ii lasi sa deschida automat???
Eu am lasat pe automat si mi-a cazut doar o scoica in 2 ore jumate (cu undita +2, acum o am +3)Nu e nici o diferentaCand le deschide automat nu se intampla nimic "deosebit".Doar le deschide in locul tauBest Regards, cYbEr
Mergi la pagina : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Metin2RO Hacks » Prima Pagină » Forum » Cos de reciclare » Metin2ModPL(un minibob) *Update Download*