CretzuxDD a scris:cat sa pun la timpul de reactie la pescuit ?
Eu folosesc acelasi timp 1.0
Acela este timpul dintre prinderea pestelui/sau nu si punerea momeli.
CretzuxDD a scris:cat sa pun la timpul de reactie la pescuit ?
Incearca sa pui la timpul reactiei de pescuit 3 secunde. La mine merge ok. Acum 2 zile intr-o seara am luat 23 Scoici cu 7 conturi in 5 ore.Rypper a scris:la mine a inceput sa faca figuri fishu...arunca de vreo 10-15 ori si dupa se opreste si asa ramane...mai are cnv problema asta?
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | *[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] *[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] * [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] * [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Autorul acestui mesaj a fost eliminat din forum. -
bLacKo a scris:cui ii merge drophack-ul sa imi spuna si mie cum il foloseste ca am facut grupa si tot nu merge sa adun iteme
Eu am tinut 6 conturi cate 5 ore pe zi timp de 6 zile si nu am luat nici un ban.talybanu01 a scris:de ieri dupa-amiaza ma delogheaza fara sa fac nimic e de la hack sau de la joc?? !!!! P.S: cei care folosesc fishbotu sa nu`l lasatzy sa pescuiasca mai mult de 3ore !!! eu am aflat de la un tovaras si merge perfect am 16 conturi de pescuit de 2 saptamani pescuiesc de 2ori pe zi cu pauza dupa 3ore
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | *[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] *[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] * [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] * [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] |
Depinde in ce te transformi.Rypper a scris:voua ve merge optiunea de transformare?la mine sta blocat...
de acolo am luat si eu codurile....imi spui un mob in care sti sg ca merge?bing021 a scris:Depinde in ce te transformi.Rypper a scris:voua ve merge optiunea de transformare?la mine sta blocat...
Uite aici o lista cu coduri de transformari,. Incearca sa apesi space cand esti transformat.
de acolo am luat si eu codurile....imi spui un mob in care sti sg ca merge?bing021 a scris:Depinde in ce te transformi.Rypper a scris:voua ve merge optiunea de transformare?la mine sta blocat...
Uite aici o lista cu coduri de transformari,. Incearca sa apesi space cand esti transformat.
Trebuie sa pui 2700, dar eu iti recomand sa pescuiesti cu undita +2. Trage cel mai bine cu 2800 si odata am luat in 5 ore cu 5 conturi 30 de scoici.Auras95 a scris:Ce setari sa pun la Fishbot ca am undita +4 si acolo scrie 2.85 si nu-mi place cum prinde...
Nu doar uni mobi nu exista pe ro oficial.titijupanul a scris:Fratilor, mie mi se blocheaza cand ma transform cu hack-ul. Inafara de mob id trebuie sa mai schimb ceva in panoulo de transformare?
Metin2RO Hacks » Prima Pagină » Forum » Cos de reciclare » Metin2ModPL(un minibob) *Update Download*